• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 8 z 10
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

#379851  autor: cbool
 10 sty 2010, 13:45
mam takie pytanie - mam abonament w orange na stacjonarny tel, do tego neta ADSL w orange. czy za te uslugi tez przysluguja mi puknty payback?

EneRgY@=->

#380047  autor: jablo
 11 sty 2010, 12:58
cbool pisze:mam takie pytanie - mam abonament w orange na stacjonarny tel, do tego neta ADSL w orange. czy za te uslugi tez przysluguja mi puknty payback?
Tak, przysługują.

#380209  autor: cbool
 12 sty 2010, 10:42
jablo pisze:
cbool pisze:mam takie pytanie - mam abonament w orange na stacjonarny tel, do tego neta ADSL w orange. czy za te uslugi tez przysluguja mi puknty payback?
Tak, przysługują.
raczej nie do końca. taka odp dostalem z BOKu:

"Uprzejmie informujemy, że ofery przeznaczone do transmisji danych typu Orange Freedom mogą zbierać punkty po stronie Partnera Orange. Rejestracji należy przeprowadzić poprzez zalogowanie się na stronie www.orange.pl w zakładce "Program Payback".

Natomiast telefony stacjonarne zarejestrowane w sieci Orange nie mają możliwości zbierania punktów Payback"

EneRgY@=->

#383679  autor: michal1984
 28 sty 2010, 14:47
Mam pytanie czy też zwróciliście uwagę na znaczna dysproporcje miedzy programem payback w Polsce a tym niemieckim, podobne towary są za często kilka razy mniej punktów, przykład to np. plecaki Salewa. Punkty podobnie jak u nas naliczane tylko, że kwoty w euro zamiast złotówek, np w realu 2 euro=1 pkt. Uważam to za lekkie przegięcie takie dysproporcje.

#384029  autor: corner
 30 sty 2010, 10:34
Przecież to zupełnie inny program. Nie ma w ogóle co porównywać.

#384204  autor: michal1984
 30 sty 2010, 23:13
corner pisze:Przecież to zupełnie inny program. Nie ma w ogóle co porównywać.
A czemu zupełnie inne programy, dla mnie to identyczny program, sporo nagród identycznych. Przelicznik w sklepie real podobny 2=1 pkt , tylko że tam euro a u nas zł.

#387307  autor: Vieslav
 13 lut 2010, 11:44
Czy działa wam logowanie? Ja już od dłuższego czasu (ponad miesiąc) nie mogę się zalogować (wyskakuje błędny numer karty).

#387308  autor: osachorzow
 13 lut 2010, 12:02
Vieslav, wczoraj i jakiś tydzień temu się logowałem bez problemu.

#387309  autor: kowcio
 13 lut 2010, 12:06
Działa, czesto się loguje i nei mam problemów, ale co ciekawe jak wpisze dane i dam zaloguj, to strona się przeładowuje i nic sie nie robi- dane zostają i trzeba drugi raz nacisnąć zaloguj :)

#387312  autor: osachorzow
 13 lut 2010, 12:23
kowcio, to jak będziesz w ostatnim polu (zdaje się kod) to zamiast klikać naciśnij ENTER ;) zalogujesz się od razu - przynajmniej w FF ;)

#387314  autor: kowcio
 13 lut 2010, 12:29
osachorzow pisze:kowcio, to jak będziesz w ostatnim polu (zdaje się kod) to zamiast klikać naciśnij ENTER ;) zalogujesz się od razu - przynajmniej w FF ;)
Sprawdziłem i nie działa :-D Nie wiem czemu tak sie dzieje, ale to dość śmieszne jest ;)

#387315  autor: osachorzow
 13 lut 2010, 12:31
kowcio, najwyraźniej masz 'spustego' FF :D proponuję złożyć reklamację i/lub wysłać do serwisu ;)

#387316  autor: ms93
 13 lut 2010, 12:37
kowcio pisze:Działa, czesto się loguje i nei mam problemów, ale co ciekawe jak wpisze dane i dam zaloguj, to strona się przeładowuje i nic sie nie robi- dane zostają i trzeba drugi raz nacisnąć zaloguj
U mnie w Operze to samo - trzeba 2 lub 3 razy klikac. Enter nic nie pomaga.

#387317  autor: kowcio
 13 lut 2010, 12:41
Pisać nic nie będę, bo na razie działa ;) Na tyle często z tego nie korzystam, żeby to mi jakoś bardzo przeszkadzało. Napisze wtedy, kiedy będą poważniejsze problemy z logowaniem.

#387325  autor: telemaniak93
 13 lut 2010, 13:24
Witam. Zamówiłem sobie nagrodę za punkty i chciałem się zapytać ile zazwyczaj trzeba czekać na przesyłkę? I jakim kurierem to leci?

#389776  autor: xanth
 25 lut 2010, 15:43
Witam,
czy można wykorzystać punkty payback przy przedłużaniu umowy np. obniżyć w ten sposób cenę tel.? Tak jak to było w proficie. Wiem, że przywrócono na krótko możliwość zużycia niewykorzystanych punktów profit.

#543237  autor: Pazuzu
 27 mar 2012, 14:39
Witam
Gdzie należy zgłosić brak przyznawania punktów payback z Orange. Numer karty mam wpisany na swoim koncie orange, dostałem tylko punkty za "Aktywacja usługi ekofaktura" za opłacone rachunki nie dostałem ani razu. Dopiero teraz się zorientowałem

#543251  autor: Vieslav
 27 mar 2012, 15:15
Pazuzu, a rachunki opłacane w terminie? Liczy się data zaksięgowania pieniędzy przez Orange. Jeśli np płacisz na poczcie kilka dni przed terminem to taki przelew księgowany jest dużo później. Za nieterminowo opłacone faktury punkty nie są naliczane.

#543262  autor: Pazuzu
 27 mar 2012, 15:57
Wstępnie na to się zapowiada. Tyle że kilka ostatnich rachunków płaciłem normalnie przelewem z dostateczną rezerwą czasową. A w rozpisce opłat na orange.online jest spore opóźnienie.

#543383  autor: pomaranczowy
 27 mar 2012, 22:51
xanth pisze:Witam,
czy można wykorzystać punkty payback przy przedłużaniu umowy np. obniżyć w ten sposób cenę tel.? Tak jak to było w proficie. Wiem, że przywrócono na krótko możliwość zużycia niewykorzystanych punktów profit.
Można. Jakiś czas temu pokazywał się dosyć często błąd u konsultanta przy zatwierdzeniu umowy, w której obniżało się cenę telefonu punktami. Ciężko mi powiedzieć czy błąd został zlikwidowany, bo dawno punktów nie wykorzystywałem przy przedłużeniu.

Pazuzu pisze:Wstępnie na to się zapowiada. Tyle że kilka ostatnich rachunków płaciłem normalnie przelewem z dostateczną rezerwą czasową. A w rozpisce opłat na orange.online jest spore opóźnienie.
Jeżeli w rozpisce jest spore opóźnienie to pewnie to jest powodem niewpływania punktów payback. Spore to znaczy ile dni? Przelew przez konto internetowe nie powinien iść długo..

Prezenty: 4gift.cupsell.pl ;)
  • Strona 8 z 10
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8