Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Sieć
+
Dość często mi się to zdarza. Cell Info się zatrzymuje i nie zmienia. I wówczas i takie "kwiatki" występują. Pomaga wyłączenie i ponowne włączenie CI.jean pisze:ale czasem taki kwiatek też się pojawia i jest to oryginał ;)kwistas pisze:W żadnej sieci w zasięgu 3G nie ma CI
Obrazek
W S60v3 tak się dzieje. Aby Cell Info od razu nie znikało w moim przypadku pomaga jedynie wyłączenie aktywnego trybu gotowości. Jednak i tak wolę CI obserwować w "wiadomościach sieciowych" dostępnych w menu wiadomości.kowcio pisze:Mówisz o S40 czy S60? Datę tez można wyłączyć :-DSzalony pisze:W nowych nokiach znow nie ciekawie wyswietlanie CI zrobili ze po 2sekundach data je zastepuje :evil:
Znowu jakieś uszczypliwościmatchojs85 pisze:Toż wiadomo, ze na 3G nie ma CI i tłumaczyłem Ci już to.kwistas pisze:W żadnej sieci w zasięgu 3G nie ma CI, jest tylko na GSM, w Plusie pisze Lublin, a w Erze od Czubów po E.Leclerc czy Ogród Saski oczywiście Lublin też pisze
kwistas pisze: Możesz tego nie akceptować nikt ci nie karze być w tej sieci, ale pod względem zasięgu GSM Era wcale nie jest gorsza od Plusa. Przetestuj Erę dopiero coś konkretnego powiedz o tej sieci, nie ma sensu o czymś mówić "po co mi to".
Bylem w Erze kilka lat i dalej mam ich karte SIM wiec wiem o czym pisze. Konkret jest taki, że z zasięgiem nie mają za rewelacyjnie miejscami.. tak jak i Plus. Na pewno na niższych poziomach Plazy Lublin Era radzi sobie lepiej niz Plus, ktory wypada tu najgorzej (brak zasiegu prawie.. a jak jest to tylko GSM)
Zauważyłem to właśnie przy przeglądaniu loga.log pisze:20091219 004755 56543 43160 0 260 02 82% -87 okolice Tarnowa
ue spragniona dlugich oralnych pieszczo *:Zawada - g. Św. Marcina, maszt TP Emitel - ZRiT [58108]
to właśnie chciałem napisaćosachorzow pisze:BUCiu, a może telefon złapał wiadomość sieciową z kanału erotycznego - były jakieś takie kanały w stylu Pan szuka Pani, Pani Pana itp
W Bystrej Śląskiej nigdy w Erze nie było Ci"Bystra Sl",może w innych sieciach tak.CI to nie GPS który podaje nazwy ulic na której aktualnie jesteś.W Bystrej Śl. lub MESZNEJ CI Ery to "Szczyrkowska-Zywiecka".Nazwy głównych dróg w kierunku na Żywiec i Szczyrk,jak najbardziej prawidłowe,bo obie miejscowości znajdują się między nimi.Chyba że w ostatnich dniach coś się zmieniło i są nowe nazwy.Jak komuś się nie podoba lub go to nie interesuje to niech sobie wyłączy.W B-B nadal niestety przerwy w nadawaniu CI Ery. Jak w innych częściach kraju?
Naprawde? Ja podalem przyklad sprzed lat, bo juz dawno wyprowadzilem sie z Ery. No to jest jeszcze lepiej! "Gdzie jestes?". "Szczyrkowska-Zywiecka". "Banalne! Natychmiast u Ciebie jestem".
Ironizujac chce pokazac nonsens takich informacji. Widze jednak, ze wdepnalem tu w...jakis fanklub zbieraczy cell info, a jak wiadomo z fanaty, pardon - fanami racjonalnie sie dyskutowac nie da. Koncze wiec temat.
i nastąpiła zmiana na nazwę prawidłową.,"Armi Krajowej,Kustronia"(wg.mnie i tego co na mapie powinno byc "Armii Krajowej,Kustronia".
Ja za to mam najwiekszy zasieg UMTS i nie mam tam żadnych CI.. nie musze sie jarać pseudo dodatkiem do zacofanego GSMKamaZ pisze: Zawsze to coś ciekawszego na wyświetlaczu niż Lubelskie lub Zasięg iPlus 3G![]()