awa2001 pisze:Jeśli przeduzalas ze mną umowę, to jakim cudem tego wszystkiego nie wiesz:)))))))) przeciez ja tak duzo gadam) Dłuższy kapital dziala tylko na minuty z abonamentu i wg mnie kompletnie nie ma sensu przy nizszych abonamentach. Jestem przekonana ze w nastepnym miesiącu wykorzystasz zalegle minuty, tym bardziej ze schodzą w pierwszej kolejnosci, Ale przede wszystkim sprawdz na *500 ile minut Ci przechodzi to bedziesz wiedziala czy warto te usługe zostawic:) Ja moim klientom rzadko ją daję:) chyba, ze otrzymali wysoki Specjalny Pakiet złotówek:)))))))
Nie wiem, bo o to akurat nie dopytałam

- jakoś nie zastanawiałam się wcześniej jak dokładnie działa ten Prezent. Ja właśnie dostałam wysoki Specjalny Pakiet Złotówek - 50 zł (+ abonament z Tylko Sim 2x35zł), więc na pewno mogą zdarzyć mi się miesiące, w których nie wykorzystam całego abonamentu.
Ale jeśli środki z abonamentu, które przeszły z poprzedniego miesiąca, są wykorzystywane w pierwszej kolejności, czyli PRZED Specjalnym Pakietem Złotówek i Abonamentem z danego okresu, to ta usługa w moim przypadku faktycznie nie ma raczej sensu.