kiedyś wysłałem smsa na darmowy numer: 80xx (często reklama leci w TV). i teraz co dziennie przychodzi mi od nich sms że mam szanse wygrać 50tys zł, potem że 10tys zł, a pózniej dostąłem informacie że: wygrał pan ale trzeba wysłac PUSTY sms na numer 74xx czyłi za 4zł, że komisja mnie wylosowała i czeka na PUSTY sms za 4zł, że czek na 10tys zł czeka ale trzeba wysłać PUSTY sms za 4zł,że wzywa się abonenta sieci ERA (a ja mam numer 888xxxxxx), że zostąło mi kilka minut żeby odebrać nagrode ale znów PUSTEGO smsa chcieli. Dziennie przychodzi mi z 10 takich smsów albo i wiecej. Jeszcze nigdy nie wysłalem tego smsa za 4zł. No to się wkurzyłem i zainstalowałem sobie program sms flooder na symbiana i dziennie wysyłam im po 200-400 smsów na ten darmowy numer 80xx żeby sie odczepili. można z tym cos jeszcze zrobic? moze jakby kilkaset osob z takim programem na symbiana wysyłało dziennie kilkaset smsów na ten darmowy numer to by cos dało?
A czytałeś regulamin przed wysłaniem SMSa? Nie...
W takim razie pisz @ do operatora i może wyłączą to... Tutaj nikt Ci tego nie wyłaczy. Poza tym były już tematy o tym SMSowym SPAMie.