Po pierwsze, nie ma zwyczaju dzielic sie z nieznajomymi numerami telefonow a tym bardziej haslem abonenckim. Po drugie co tu sprawdzac? Dostalem JASNA odpowiedz z T-mobile Austria i tyle mi wystarczy. Zreszta, jesli mozna to sprawdzic to proponuje bezposredni kontakt z T-mobile. Swoja droga, nie bardzo rozumiem dlaczego do tej pory Play (lub T-mobile Austria) nie zadbala o mozliwosc kontaktu miedzy abonentami. Myslalem, ze takie rzeczy ...tylko w erze, ha, ha. A na powaznie, to era jak jest taka jest ale z roamingiem i z kontaktem z calym swiatem nie bylo problemow a korzystalem z jej uslug przez 9 lat.
[ Dodano: 2009-12-14, 21:24 ]
Po pierwsze, nie mam zwyczaju dzielic sie z nieznajomymi numerami telefonow a tym bardziej haslem abonenckim. Po drugie co tu sprawdzac? Dostalem JASNA odpowiedz z T-mobile Austria i tyle mi wystarczy. Zreszta, jesli mozna to sprawdzic to proponuje bezposredni kontakt z T-mobile. Swoja droga, nie bardzo rozumiem dlaczego do tej pory Play (lub T-mobile Austria) nie zadbala o mozliwosc kontaktu miedzy abonentami. Myslalem, ze takie rzeczy ...tylko w erze, ha, ha. A na powaznie, to era jak jest taka jest ale z roamingiem i z kontaktem z calym swiatem nie bylo problemow a korzystalem z jej uslug przez 9 lat.
[ Dodano: 2009-12-14, 21:29 ]
A i oczywiscie Play kase za "wyslane" smsy sciaga z konta a wiadomosci leca w powietrze.