• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #373920  autor: ToY
 08 gru 2009, 00:31
Witam, orientujecie się czy na 2010 rok w play dla starych prepaid i mix będą jakieś pakiety darmowych smsów?
jak na razie trochę cicho... i boję się czy dadzą te sms'y czy się to skończy...

#373931  autor: arek1969
 08 gru 2009, 08:00
zapytaj wróżki
a co do meritum
bardzo bym chciał,aby były darmowe sms-y i moze jeszcze jakies minutki dorzucili

pusty smiech mnie ogarnia na takie pytania

#373946  autor: ToY
 08 gru 2009, 12:14
poczytaj zanim napiszesz nie znając sytuacji. Play w 2008 i 2009 dawał darmowe smsy użytkownikom prepaid i mix na cały rok. Pytam, bo na forum na pewno są ludzie pracujący w play. Chce wiedzieć czy powtórzą to. Jak na tę chwilę nie ma w mixie (konkretnie chodzi o minimix/megamix) żadnych pakietów sms czy to płatne czy darmowe na 2010 rok.
Zapomnieli o swoich klientach?

@arek1969 z nicku wnioskuję, że jesteś dorosłym facetem, ale zachowanie i pojęcie godne 15 latka.

#373949  autor: arek1969
 08 gru 2009, 12:31
ToY pisze: @arek1969 z nicku wnioskuję, że jesteś dorosłym facetem, ale zachowanie i pojęcie godne 15 latka.
Ty za to jesteś nad wyraz rozwiniętym i inteligentnym 22 latkiem :D

Myslisz, ze szeregowi pracownicy Play, wiedzą cos na ten temat?
Jeśli nawet wiedzą cos to i tak nic nie napiszą bo są zobligowani do utrzymania tajemnicy.

Z takimi pytaniami co do przyszłosci to najlepiej wejdz na blog rzecznika Play, chociaz i tak nie otrzymasz zadnej odpowiedzi, oprócz odpowiedzi w rodzaju napewno bedzie, pewnie bedzie itp itd

#373965  autor: ciuchcia
 08 gru 2009, 14:50
obserwujac dzialania Play i dostepne pakiety raczej bym watpil w przyznanie dodatkowych pakietow na starych planach - zauwaz, ze wszystkie dodatkwoe promocje sa aktualne tylko dla nowych planow (obecnie oneplay, fresh i mixtura)

#373974  autor: ToY
 08 gru 2009, 15:27
ciuchcia pisze:obserwujac dzialania Play i dostepne pakiety raczej bym watpil w przyznanie dodatkowych pakietow na starych planach - zauwaz, ze wszystkie dodatkwoe promocje sa aktualne tylko dla nowych planow (obecnie oneplay, fresh i mixtura)
trochę to będzie odpychające od play, jak nie dadzą jakichś pakietów sms dla starych klientów. Raczej z nimi nie przedłużę umowy jak tak będą traktować klientów... na początku mówią, że play jest inne i ważny jest dla nich klient, a potem mają Cię w d***e....

@ciuchcia jednak podpisałem z nimi umowę na spory czas więc coś mi się należy, chociaż klientom mix'a mogą coś dać, bo nie możemy zmienić taryfy...

#373983  autor: bolek2004
 08 gru 2009, 16:07
Raczej wątpie. Nie jestem pracownikiem play ale na zdrowy rozum nie będzie żadnego przedłużenia darmowych 200sms, zresztą raczej mało ludzi ma aktywne te smsy dlatego że po pierwsze coraz mniej jest użytkowników Starej Play Karty, a po drugie to dużo osób aktywowało 50minut za 9pln w starej karcie, który to pakiet wykluczał się z 200sms, żeby go aktywować trzeba było deaktywować 200sms, po trzecie od stycznia znowu spada mtr więc daje to mniejsze zyski play, a po czwarte za wszelką cenę promują fresha więc nie sądze żeby użytkowników starych taryf jeszcze jakaś promocja objęła.

#374006  autor: ToY
 08 gru 2009, 18:09
bolek2004 pisze:Raczej wątpie. Nie jestem pracownikiem play ale na zdrowy rozum nie będzie żadnego przedłużenia darmowych 200sms, zresztą raczej mało ludzi ma aktywne te smsy dlatego że po pierwsze coraz mniej jest użytkowników Starej Play Karty, a po drugie to dużo osób aktywowało 50minut za 9pln w starej karcie, który to pakiet wykluczał się z 200sms, żeby go aktywować trzeba było deaktywować 200sms, po trzecie od stycznia znowu spada mtr więc daje to mniejsze zyski play, a po czwarte za wszelką cenę promują fresha więc nie sądze żeby użytkowników starych taryf jeszcze jakaś promocja objęła.
bardziej chodzi mi o mixa, przecież mam z nimi umowę jeszcze na jakiś czas więc nie mogę zmienić taryfy, a też pakietów żadnych nie ma....

[ Dodano: 2009-12-08, 23:23 ]
Napisałem do Play i oto co mi odpisali
Szanowny Panie, dziękujemy za zgłoszenie dotyczące przedłużenia promocji „Nowy Pakiet SMS 200”, które wpłynęło do nas za pośrednictwem strony internetowej w dniu 8 grudnia 2009 roku. Uprzejmie informujemy, iż kwestia przedłużenia promocji „Nowy Pakiet SMS 200” lub zastąpienia jej inna promocją zostanie wyjaśniona do końca roku. W tej chwili informację na ten temat objęte są tajemnicą biznesową.
czyli chyba coś będą z tym robić.

#374133  autor: ciuchcia
 09 gru 2009, 12:32
ToY pisze:@ciuchcia jednak podpisałem z nimi umowę na spory czas więc coś mi się należy, chociaż klientom mix'a mogą coś dać, bo nie możemy zmienić taryfy...
to sie niestety mylisz. nalezy Ci sie dokladnie to co masz na umowie.