gummy_bear pisze:jezlei zalezy tobie na omnia HD, to w mozesz wziac w orange biznes....
Nie, dałem ten telefon jako przykład nowoczesnergo aparatu, bez problemu dostępnego u innych operatorów, gdy tymczasem w Plusie od dłuższegho czasu trwa posucha. Kończy mi się wkrótce umowa w taryfie "Ważna 150", a Plus wydzwania do mnie, proponując "na wskroś nowoczesnego, multimedialnego, niezwykle zaawansowanego technicznie" Samsunga Avilę

W tej chwili mam N95-2, z której generalnie jestem bardzo zadowolony... ale już mi się trochę opatrzyła i chętnie wymieniłbym ją na coś reprezentującego analogiczną klasę, ale z większym,
co najmniej 3,5-calowym wyświetlaczem, który by się doskonale sprawdzał np. przy nawigacji. Problem tylko w tym, że Plus nie ma w swojej archaicznej ofercie takich telefonów i stąd moja rozterka - odejść od nich, czy jeszcze czekać?
Stąd właśnie moja decyzja o założeniu tego tematu, bo nmiałem nadzieję, że ktoś z Was będzie znał jakieś zakulisowe plotki o nadciągającym uatrakcyjnieniu oferty o nowe telefony z wyższej półki...