Mylisz sie calkowicie, zysk sie liczy, wiem bo pracuje przy przedluzaniu, wiec mam skalę porownawczą, przyklad? prosze bardzo:
malzenstwo: 2 mixy, taki sam abonament, taki sam staż, zona gaduła ( zysk wysoki), ona ma rabat 200 zl netto, on 50 zl netto, coś jeszcze?
Ja ten zysk widzę, bo jest podany u mnie w systemie, ale po pierwsze: nie wiem co sie na niego sklada, moge sie tylko domyslac ( minuty ktore wydzwaniasz do Orange i minuty, ktore inne sieci wydzwaniają do Ciebie, ale to moje obserwacje, pisalam juz o tym, coś kiepsko szukales), po drugie: nawet gdybym wiedziala ( a nie wiem) to tez bym nie powiedziala, bo obowiązuje mnie tajemnica służbowa, której obowiązek przestrzegania podpisalam)
Nie powiem Ci jakie mozesz dostac rabaty na te telefony, bo nie znam Twojego zysku, wybrales Nokię niepromocyjną, więc cena bedzie wysoka.
BTW, jeśli nie ufasz naszym wypowiedziom to... droga wolna, wybacz, nikt nie może Cię do tego zmusić, to forum dla tych, którzy chcą skozrystać z naszych porad.
Devlin nic leszpego nie uzyskasz, ja bym brala, 100 min do wszystkich sieci przy ab25 to tyle samo co 35 zl w prezencie ( 60 min do all), to takze tyle samo minut co w abonamencie 55 zl bez telefonu, ja bym brała:)
Herman ma rację:) to, ze nie przekraczales abonamentu nie musi oznaczac malego zysku, moze wydawales go na Orange a duzo osob z konkurencji do Ciebie dzwoniło, wtedy wg mnie jest duzy zysk i dlatego moglam Ci dac duzy rabat, moj przelozony nic by nie pomogl, gdyby tego zysku nie bylo ( przerabialam to juz, uwierz mi:)))