• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#372340  autor: play4you2
 28 lis 2009, 18:29
Limitu 1000 zł na numer nie można zmiejszyć - jedynie co zablokowac sms-y płatne
jeszcze raz dzieki
Proszę bardzo. Jak wspomniałem, postarałem się pomóc i słowa dotrzymałem. Co do tej blokady, to nie tak do końca. SMS nie zablokujesz (tych płatnych 79xxxx), ale można zablokować połączenia na 0700xxxx.

Pozdrawiam raz jeszcze i cieszę się, że udało mi się Tobie pomóc.

Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.

#372419  autor: Marens
 29 lis 2009, 10:38
wezysko pisze:Limitu 1000 zł na numer nie można zmiejszyć
Jak najbardziej można, sam jestem tego przykładem.

#372471  autor: play4you2
 29 lis 2009, 12:55
Marens pisze:Limitu 1000 zł na numer nie można zmiejszyć

Jak najbardziej można, sam jestem tego przykładem.
Owszem, można, ale pod warunkiem, że nie miałeś ustawionego takiego limitu od początku (w chwili zawarcia Umowy). Jak samo go podniosłeś a później chciałeś zmniejszyć, to nie ma z tym kłopotu.

Pzdr.

Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.