• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #372133  autor: pgrzebyk
 27 lis 2009, 15:37
Witam,

Mam dość nietypowy problem. Kilka dni temu podpisałem nową umowę z Erą. Dostałem nowy numer no i telefon. Aparat miał być prezentem dla niepełnoletniego członka mojej rodziny. No i jak to czasami w życiu bywa sprawa się skomplikowała. Tzn. osoba już się rozmyśliła a ja zostałem z dwoma telefonami i numerami przypisanymi do mojej osoby. Na szczęście na moim starym numerze skończyła się już umowa ale jej nie przedłużyłem (czekałem na lepszą ofertę). Tym sposobem muszę rozwiązać starą i płacić abonament za nowy numer.

I tu moje pytanie czy istnieje jakakolwiek opcja przeniesienia starego numeru na nową umowę.
Wiem że to trochę zakręcone ale bardzo chciałbym zostać przy moim starym numerze ale juz z nową umową.

Proszę o sugestie.
 #372134  autor: st.konsultant
 27 lis 2009, 15:48
pgrzebyk pisze:Witam,

Mam dość nietypowy problem. Kilka dni temu podpisałem nową umowę z Erą. Dostałem nowy numer no i telefon. Aparat miał być prezentem dla niepełnoletniego członka mojej rodziny. No i jak to czasami w życiu bywa sprawa się skomplikowała. Tzn. osoba już się rozmyśliła a ja zostałem z dwoma telefonami i numerami przypisanymi do mojej osoby. Na szczęście na moim starym numerze skończyła się już umowa ale jej nie przedłużyłem (czekałem na lepszą ofertę). Tym sposobem muszę rozwiązać starą i płacić abonament za nowy numer.

I tu moje pytanie czy istnieje jakakolwiek opcja przeniesienia starego numeru na nową umowę.
Wiem że to trochę zakręcone ale bardzo chciałbym zostać przy moim starym numerze ale juz z nową umową.

Proszę o sugestie.

Niestety, nie ma takiej możliwości. :?
 #372136  autor: pgrzebyk
 27 lis 2009, 15:57
st.konsultant pisze:
pgrzebyk pisze:Witam,

Proszę o sugestie.

Niestety, nie ma takiej możliwości. :?
Na pewno ... tak na 100%?

#372138  autor: maniek
 27 lis 2009, 16:44
Niezle to zakrecone ale na bank nie ma takiej mozliwosci.

#372139  autor: Marens
 27 lis 2009, 16:46
maniek pisze:Niezle to zakrecone ale na bank nie ma takiej mozliwosci.
Przy dobrej woli technicznie jest to możliwe.
Tylko niestety nikt tego nie oferuje. Pewnie gdyby "kluczowy" klient wystąpił z taką proźbą byłoby to wykonane.

#372145  autor: thonka
 27 lis 2009, 17:08
nawet na 101%. niestety :|

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#372165  autor: pgrzebyk
 27 lis 2009, 20:04
No nic trudno się mówi. Podejdę i tak mimo wszystko jeszcze po weekendzie do salonu firmowego i się zapytam o taką rzecz. Jeśli nic z tego nie wyjdzie to przeniosę mój stary numer do Play Fresh tylko po to aby raz na rok zasilić konto jakąś kwotą by numer był ważny.

Dziękuję wszystkim za pomoc.