• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #371316  autor: eagle-jd
 23 lis 2009, 11:27
Przeglądając zestawienie połączeń dla mojego konta przy 1 numerze pojawia się informacja Free Phone. Numer należy do sieci Orange i nie jest wybranym numerem (ani jako prezent, ani jako Twój Numer, ani jako Przyjaciel bez ograniczeń). Jest ktoś zorientowany o co chodzi?

Mój wybrany numer w ramach Prezentów pokazywany jest jako nr Orange.

Pozdrawiam

#371442  autor: toomi
 23 lis 2009, 20:37
A może po prostu Lucky You :-)

#371520  autor: eagle-jd
 24 lis 2009, 12:40
Ciężko zweryfikować, czy daje to jakieś korzyści. Do momentu przekroczenia abonamentu i tak pokazuje wszystko jako 0. Oznaczenia Free Phone pojawiają się tylko przy jednym numerze telefonu, ale na 2 różnych kontach. Jak na razie nie miałem możliwości sprawdzenia konta tego numeru, a niewątpliwie ciekawi mnie jak będą oznaczane połączenia do tych nr.

#371533  autor: elkanguro
 24 lis 2009, 14:19
Free Phone to taki VOIP ale chyba nie w tym przypadku. No chyba że dzwoniłeś na stacjonarny o strefie numeracyjnej 5x i Ci się tylko wydaje, że to Orange.

Virgin Mobile
--------------------------------------------
LTE Cyfrowy Polsat + HaloNet
--------------------------------------------
NaszaSiec.net 15 Mbps + HaloNet

#371544  autor: eagle-jd
 24 lis 2009, 14:54
Ten numer jest numerem komórkowym abonamentowym należącym do osoby z mojej rodziny. Różni się co prawda od "normalnych" numerów Orange ponieważ był przeniesiony z Plusa. Mam nadzieję, że dzisiaj wieczorem uda się zalogować na konto tego numeru i sprawdzić połączenia.

[ Dodano: 2009-11-26, 00:15 ]
Sprawa się wyjaśniła ale nie rozwiązała. Opis na tamtym koncie przy numerach , którym się wyświetlało free phone jest normalny czyli Orange. Natomiast obecnie na moim koncie wszystko wróciło do normy i wyświetla się też tylko Orange. Profitów z tego też raczej nie było.