W abonamencie masz pakiet 5MB za 5zł.
Coś nie wydaje mi się aby Twój kolega zapłacił 15zł za 10 minut spędzonych na GG - to są tak małe paczki danych że jak zużyjesz 100kb to chyba byś musiał ostro pisać przez godzinę.
Ewentualnie nie łączył się przez GPRS tylko CSD gdzie faktycznie liczony jest czas a nie ilość pobranych danych.
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
niestety, doliczane do abolukaso100 pisze:Ate 5 zł będzie doliczanie czy w wliczane w abonament?

Albo go co chwilę rozłączało...kamil1221 pisze:Coś nie wydaje mi się aby Twój kolega zapłacił 15zł za 10 minut spędzonych na GG - to są tak małe paczki danych że jak zużyjesz 100kb to chyba byś musiał ostro pisać przez godzinę.
Ewentualnie nie łączył się przez GPRS tylko CSD gdzie faktycznie liczony jest czas a nie ilość pobranych danych.
A co do abonamentu -- jest jezscze bodajże pakiet 500MB za 15zł na nadajnikach własnych.
Jeżeli jednak ktoś nastawia się na dużo siedzienia na gg to chyba najlepszym wyjsciem będzie GGAir gdzie takowe jest za darmo... (wiem, abo, umowa, etc (; )