• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #370150  autor: w.p.
 16 lis 2009, 15:22
Witam!

Siedzę sobie jak żuczek na TT i wydaję 40-50 miesięcznie, Tela mam k750 i P1i i chyba nie muszę mieć nic nowszego, chyba że do sprzedania od razu. Mam taryfę happy, dzwonię głównie na 3 nr w Erze, czasami idea/plus. Mam tanie numerki na numery erowe. Opłaca się zmieniać na abo albo miksa? Zalezy ma na tanim dzwonieniu, siec rodzinna jest niezla ale nie wiem czy w sumie dla kogos kto nie dzwoni za duzo jest to dobra zamiana. Mam mozliwosc wliczenia w dzialalnosc wiec ewentualna Era Biznes (pożal się Boże) też wchodzi w grę. Może ktoś już miał podobną zagwozdkę i coś doradzi?

Telefon to tylko narzędzie.

#370644  autor: plustik
 19 lis 2009, 11:27
myślę, że oferta abonamentowa - obecna świąteczna, jest godna polecenia. Najprawdopodobniej dostaniesz podstaowe warunki (nia będziesz płacił jedynie aktywacji). Podstawowe warunki nie są złe, delikatnie gorsze od tych dla stałych abonentów. Wydaje mi się że to jest dobra oferta - przepatrz plany taryfowe i coś dla siebie wybierzesz - z tel lub bez.
Bez telefonu będzie oczywiście bardziej atraktycjna - dostaniesz więcej minut.
A po dwóch latach domniemam że dostaniesz oferte jeszcze bardziej atraktyjna od tej dla wszystkich - Oferta Dla Stałych Abonentów.
Polecam abonament :-)