49,18 netto jest napisane. A pod spodem , że 9 zł daja nam upustu na ten miesiąc. Nikt się przez telefon nie zgadzał na cos takiego bo zawsze gdy dzwonią z różnych firm to moi rodzice odpowiadają - my się na tym nie znamy - proszę porozmawiać z synem (czyli ze mną). A ja z nikim nie rozmawiałem na ten temat.
[ Dodano: 2009-11-18, 16:26 ]
zadzwonili z dialogu - pan powiedział , że mają zapisaną rozmowę gdzie się zgadzam na podwyższenie abonamentu.Powiedziałem , żeby mi ją udostępnił - powiedział , że nie , najwyżej mogę pojechać do ich siedziby najbliższej (do Elbląga - 280km), powiedziałem , ze chcę powrócic do abonamentu nizszego, zaczął gadać , że on zapewnia , że ten wyzszy będzie dla mnie lepszy, że są darmowe minuty i żebym przy nim został...A jak chcem powrócić to muszę zapłacić 120 zł. Ludzie o co tu chodzi? na nic się nie zgadzałem, nie przysłali mi żadnego pisma , nic nie podpisywałem a oni mi wciskają kit bez mojej zgody!
Zadzwoniłem tam ja znowu - pani mówi , żeby napisać reklamację, że nie wyrazałem zgody na podwyzszenie abonamentu, że nie dostałem żadnego pisemnego potwierdzenia zmiany i , że chcę powrócić na nizszy abo, oni to uwzględnią i bez zadnych opłat powróce do niższego abonamentu. JEZU CO ZA FIRMA, KAŻDY GADA CO INNEGO.
Grażynko wybacz...