- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
czy tą promocję mamy rozumieć tak, że
jak doładuje się 25zł + 100zł to dostajemy:
135zł na główne
na promo w zależności od stażu: 10-30% ważne przez 5 m-cy
120min za doładowanie w ciągu 25dni od ostatniego(25zł) + 120min z tej świątecznej promocji?
W sumie 240min do wszystkich?
135zł na główne
120min za doładowanie w ciągu 25dni od ostatniego(25zł) + 120min z tej świątecznej promocji?
...jeśli tylko mogę, zawsze chętnie pomagam...
kupię nokię 5800 nową, gwarancja producenta, bez locka
kupię nokię 5800 nową, gwarancja producenta, bez locka
Nie wolno zapominać o doładowaniach z telefonu z rachunkiem, które są cały czas aktualne, dają +20% bez względu na kwotę doładowania.
Virgin Mobile
--------------------------------------------
LTE Cyfrowy Polsat + HaloNet
NaszaSiec.net 15 Mbps + HaloNet
Dokładnie tam samo chcę zrobićWiktor74 pisze:czy tą promocję mamy rozumieć tak, że
135zł na główne

Dzisiaj doładowałem za 25zł i dostałem bonus w postaci 30 minut do Orange.Lcf pisze:@Wiktor74 jeszcze dodatkowo wg mnie dostaniesz 30minut do Orange za doladowanie 25zl z tej swiatecznej promocji
Do tego wszystkiego trzeba jeszcze doliczyć promocję "Pogadaj Sobie"

Ostatnio zmieniony 16 lis 2009, 22:39 przez Dworek, łącznie zmieniany 1 raz.
elkanguro doładowanie to jest wyłączone z promocji Prezenty za doładowaniaelkanguro pisze:Nie wolno zapominać o doładowaniach z telefonu z rachunkiem, które są cały czas aktualne, dają +20% bez względu na kwotę doładowania.

Oto cytat z regulaminu:
Do otrzymania Prezentu uprawniaja wszystkie doładowania i nominały doładowan z wyjatkiem doładowan zakupionych za punkty PAYBACK, przyznanych w ramach reklamacji, zrealizowanych w ramach usług: Przelew SMS, Doładuj Mix, Kredyt, Doładowanie Konta z Telefonu z Rachunkiem oraz poprzez numery 860, 870, 880, 8006, 8011 oraz z wyjatkiem doładowan poprzez zdrapke 35 zł + 60 minut z limitowanej serii Zdrapek.
Lazz, chodziło mi o przedstawienie alternatywnego sposobu na bonusy. Ale dzięki za informacje o tym, że jest ono wyłączone z promocji świątecznej.
Virgin Mobile
W Pogadaj Sobie też jest do wszystkich... (bez gwiazdek)Poza tym w tej świątecznej promocji bonus możesz wykorzystać na połączenia do wszystkich sieci.

Zapewne chodzi o Minuty Non-stop. Pogadaj Sobie to wybrany darmowy numer w sieci, a przecież jeszcze żadna sieć w Polsce nie zaoferowała możliwości wybrania darmowego numeru z dowolnej siecilwiczek pisze:W Pogadaj Sobie też jest do wszystkich... (bez gwiazdek)

biotyt
Sorunia, pomerdały mi sie nazwy tych wszystkich promocji w Orangbiotyt pisze:Zapewne chodzi o Minuty Non-stop. Pogadaj Sobie to wybrany darmowy numer, a jeszcze żadna sieć w Polsce takiego numeru do wszystkich sieci nie zaoferowała

Rzeczywiście chodzi o Minuty Non-stop, i oczywiście są bez gwiazdek