Skąd my tutaj na forum mamy wiedzieć co będzie za rok i co wymyśli TP.asik pisze:czy jeśli teraz podpisze umowę np na rok a tp obniży ceny w ciągu trwania umowy to te obniżki będą mnie dotyczyć ??
- Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl
http://www.forum-soccer.home.pl
wczoraj na blogu rzecznik tp pisal, ze pracuja nad przechodzeniem w trakcie umowy na inne plany taryfowe. takze niedlugo cos sie z tym ruszy i bedzie wszystko wiadomo. w przyszlym roku zapowiedzieli obnizki cen do 25 procent chyba. no, ale mnie osobiscie bardziej ciesza wlasnie te zmiany dotyczace przechodzenia pomiedzy predkosciami. moze na 20 Mb nie przejde, ale na 2? Czemu nie.
Przecież chyba w tej chwili w &tp nie ma możliwości migracji między promocjami.
A pisząc, że "jemu chodziło" miałem na myśli rzecznika &tp.
Więc podtrzymuję opinię, że &tp nie pozwoli osobom, które już mają umowę migrować między promocjami w kierunku niższej ceny. Bo teraz droższą cenę rekompensują klientom gadżetami. A zamiar jest taki, żeby obniżyć ceny, ale już nie dawać klientom sprzętu za darmo/w promocji.
A pisząc, że "jemu chodziło" miałem na myśli rzecznika &tp.
Więc podtrzymuję opinię, że &tp nie pozwoli osobom, które już mają umowę migrować między promocjami w kierunku niższej ceny. Bo teraz droższą cenę rekompensują klientom gadżetami. A zamiar jest taki, żeby obniżyć ceny, ale już nie dawać klientom sprzętu za darmo/w promocji.
Opcja migracyjna w TP jest po pół roku - wystarczy wziąć neostradę z telewizją przez kuriera, aktywować ją, zwrócić wszystko do telepunktu i potem zamówić neostradę w nowej promocji (uwaga! może być niezbędny okres oczekiwania bez internetu) albo (wariant w każdym wypadku odpowiedniejszy) przemigrować na LLU do Netii (ale tutaj czeka się 40 dni więc trzeba sobie załatwić internet mobilny jakiś na próbę, np. z Orange)