Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Witam w grudniu kończy mi się umowa na neo 1 mb i chcaiłbym jakąś wiekszą prędkość zobaczyłem netie 4 mb ale z tego co czytałem to trzeba być w zasiegu LLU moze ktoś powiedzieć jak sprawdzić czy jestem w zasięgu tego LLU ??
Jak to błąd systemu? Mi na strona netii dziala i pod tym linkiem https://www.netia.pl/zamow,sprawdz.html sprawdzic mozna czy jest llu czy bsa ale sam osobiscie netie odradzam.
jak podasz adres na priv to jestem w stanie Ci dokładnie wszystko sprawdzic i ewetualnie pomóc w wyborze oferty netia ma teraz 6 m-cy po 1 zł na wszystkie przepustowosci jestem ich handlowcem Pozdrawiam
Czy jeśli będę miał router to nie będzie obowiązku, by był podłączony do jednego kompa na stałe, tzn. Mam po prostu laptopa i w tej chwili będę tam korzystał tylko z niego i nie chcę mieć żadnych połączeń z kablem tylko wifi, żadnych łączeń kablem z lapkiem.
podpisałem już umowe z netia i dzisiaj zadzwonił do mnie przacownik telekomunikacji w celu potwierdzenia ze rezygnuje z telefonu tp ku mojemu zdziwieniu powiedział on że teraz bede dostawał rachunek za telefon z netii i jeszcze bede musiał płacic za utrzymanie linii tp co jest grane ???