To jest Nowa Play Karta. Temat dotyczy Starej Play Karty (poprzedniej oferty).prestig pisze:a czy w SPK, jak suma doladowan bedzie wynosic 400zl to wtedy mamy 19gr za minute ?
http://web.playmobile.pl/...iwum/index.html
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
czyli jest SPK NPK i PF ?? to chyba NPK jest najlepsza oferta.
Przy usludze zbieraj minuty, za kazde 2 minuty polaczenia przychodzacego dostajemy 1 minute wychadzacych, rozmowa musi trwac 2 minuty czy moga to byc 2 polaczenia po 1 minucie. Jaki jest limit przyznania minut ?? Bo jesli zadzwonilbym z telefonu gdzie mam darmowe polaczenia na moj nr w playu to moglbym uzbierac nieograniczona ilosc minut
Przy usludze zbieraj minuty, za kazde 2 minuty polaczenia przychodzacego dostajemy 1 minute wychadzacych, rozmowa musi trwac 2 minuty czy moga to byc 2 polaczenia po 1 minucie. Jaki jest limit przyznania minut ?? Bo jesli zadzwonilbym z telefonu gdzie mam darmowe polaczenia na moj nr w playu to moglbym uzbierac nieograniczona ilosc minut
prestig, zbieraj minuty jest we wszystkich wymienionych przez Ciebie taryfach
i za pełne 2 min spoza sieci Play dostajesz 1 min
a w której to sieci masz darmowe rozmowy z numerem w Play
i za pełne 2 min spoza sieci Play dostajesz 1 min
a w której to sieci masz darmowe rozmowy z numerem w Play

...jeśli tylko mogę, zawsze chętnie pomagam...
kupię nokię 5800 nową, gwarancja producenta, bez locka
kupię nokię 5800 nową, gwarancja producenta, bez locka
prestig Tak są 3 oferty prepaid play, Stara play karta, nowy play na kartę i fresh. Wg mnie nowy play na kartę to sztuma bo musisz osiągnąć próg doładowań 400pln aby mieć tanią minutę, wystarczy że się zapomnisz i zablokują konto , będziesz musiał od nowa zbierać te 400pln i minuty ze zbieraj minuty są do play i stacjonarnych tylko. No i minuta do wszystkich sieci wraca do stawki 0,59gr/min. Zresztą temat jest o SPK nie o NPK
Moja Stara Play Karta, już dawno umarła w locie do kosza.KamaZ pisze:Używacie jeszcze Starej Play Karty czy już umarła śmiercią naturalną?

[center]» Darmowy Starter Play Fresh «[/center]
To miała być groźba, czy co, bo nie rozumiem.KamaZ pisze:więc daruj sobie takie posty
Widzę nikt tu, nie zna się na żartach.

Przepraszam, jeśli uraziłem Ciebie lub kogokolwiek, swą postawą.
Pzdr.
Ostatnio zmieniony 05 lis 2010, 14:20 przez PLAY, łącznie zmieniany 2 razy.
[center]» Darmowy Starter Play Fresh «[/center]
Oczywiście u mnie nic się nie zmieniło w dalszym ciągu mam play kartę w całym pakietem bonusów wymienionych w tym wątku rok temu. Na razie nie uśmiecha mi się zmieniać oferty ponieważ cały czas mam tez drugi nr od ponad 3 lat w play abonament limitowany.KamaZ pisze:Używacie jeszcze Starej Play Karty czy już umarła śmiercią naturalną?
Gdyby nie ten 1000 MMSów do wszystkich sieci po 1 gr. oraz bonusu za doładowanie powyżej 50 zł to dawno przeszedłbym do fresha.
Ja też korzystam ze SPK. Mam dalej pakiet 1000 i minuty na deser. Brakuje mi, że nie mam dostępu do pakietów internetowych, ale z drugiej strony w starej karcie mam dużo zebranych minut. We freshu brakuje mi tylko możliwości kupowania pakietów smsów. Oczywiście jest taki pakiet w profilu podstawowy, ale nie ma tam bonusów bonusów. Z kolei przenoszenie się np. z profilu smsów do podstawowego po 30 dniach od doładowania za 30zł nie jest opłacalne, bo tracimy wszystko poza kasą :]
Niestety zmieniłem na fresha bo mam najwięcej rozmów w play. Miałem drugi starter z spk ale gdzieś mi wcięło kartę sim, za jakiś czas dzwoniłem na ten numer to już był zdezaktywowany:( ale nadal uważam że spk jest bezkonkurencyjna jeśli chodzi o minutę do wszystkich sieci, bonus przy doładowaniu 150 jest po prostu piękny
Za 150 z bonusu masz 306minut a za 150 z konta głównego masz 16 pakietów po 30 minut za 9pln co daje w sumie 480 minut czyli minuta wychodzi podobnie do mbank 0,19gr, ale na + spk działają pakiety minuty na deser i 30min za 3pln czyli po ich uruchomieniu minuta 0,10gr. Trochę z tym kombinacji ale się opłaca, i jeszcze zbieraj minuty jest w standardzie.
Zresztą w mbank stawka 19gr gwarantowana jest do stycznia 2011r, także nie wiadomo co będzie dalej ale zobaczymy ,na pewno wzrasta vat więc może to mieć wpływ na stawkę.
Najśmieszniejsze jest to że SPK weszła wraz z wejściem play na rynek w marcu 2007r. i do tej pory dla pewnej grupy osób jest najbardziej opłacalną taryfą mimo zmian na rynku.
Zresztą w mbank stawka 19gr gwarantowana jest do stycznia 2011r, także nie wiadomo co będzie dalej ale zobaczymy ,na pewno wzrasta vat więc może to mieć wpływ na stawkę.
Najśmieszniejsze jest to że SPK weszła wraz z wejściem play na rynek w marcu 2007r. i do tej pory dla pewnej grupy osób jest najbardziej opłacalną taryfą mimo zmian na rynku.