Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
podzielam!shakatack pisze:Mam sygnały, że dyskusja jest bardzo ciekawa
5 zdanie ze spiskiem w tle!shakatack pisze:To jest wolne forum, czy też wplątane w jakieś układy?
shakatack pisze:Mam prawo mieć podejrzenia, jeśli próbuje się usuwać posty to chyba może budzić wątpliwości.
Musisz być z Warszawy. Język tych postów to wyżyny chamstwa. Znikam z tego wątku bo z koniem się nie kopię.
wreszcie się odczepił
mógłbyś sobie darować takie teksty
piokuk, jak masz ochotę na ataki personalne to skorzystaj z PW
piokuk Nie widzę tu żadnych chamskich wypowiedzi, ani wulgaryzmów.
Nie jestem ani z Warszawy ani z Krakowa i nie dzielę ludzi w ten sposób.
Kolega próbuje mnie prowokować, ale ja nie pozwolę sobie na sprowadzenie tej dyskusji do poziomu kiboli zwalczających się klubów.
Proszę sobie jątrzyć gdzie indziej.
http://telepolis.pl/forum/viewforum.php?f=37dlaczego się usuwa lub cenzuruje wypowiedzi?
Polkomtel odpala 10% z Twojej kary na rzecz forum. Mamy specjalne konto w Szwajcarii.To jest wolne forum, czy też wplątane w jakieś układy?
shakatack pisze:jak jesteś głupi to płać, jak byłeś naiwny lub nieświadomy to teraz cierp.
shakatack pisze: napisał/a:
Gdy 2 lata temu rozwiązali ze mną umowę nie wspominając słowem o jakiejkolwiek karze to przecież byłem nawet zadowolony bo został mi aparat i zostałem wolny. Po co miałem się o coś upominać. Chyba to łatwo pojąć.
Chociażby po sile sygnału, sektorze itp.artik pisze:Na poczatek poddaje pod rozwazania temat samego udowodnienia ze dany numer SIM byl wykorzystany w bramce - czyli co billing numer karty, numer IMEI bramki ?
Po 1 Pomijając już fakt że IMEI fct ma troche inny format niż komórkowy, no ale nic powiedzmy że jakoś wpiszesz go do swojej 3310. Jesli nie bedzie z niej kierowany ruch który byłby podejrzany to pewnie nawet nikt sie nigdy nie zorientuje że taka rzecz miałą miejscie bo operatorzy nie przyglądają się logom każdego urządzenia które jest w sieci, jednak jeśli zacznie sie dziać coś podejrzanego to patrzą na Ciebie a tam co? FCT!!? no wiec Ty im mówisz ze figa z makiem bo to nokia 3310 ale i tak polegniesz bo zmiana IMEI jest w polscie nie legalna!artik pisze:Na poczatek poddaje pod rozwazania temat samego udowodnienia ze dany numer SIM byl wykorzystany w bramce - czyli co billing numer karty, numer IMEI bramki ? a jak wpisze sobie do Nokii 3310 taki sam numer IMEI jak jest w bramce to co dalej sa w stanie udowodnic ze dzwoniono z bramki a nie z Noki 3310?
zgadza się, niestety cierpi człowiek który także został oszukany lub dał się oszukaćshakatack pisze:Tylko dlaczego ma na tym ucierpieć znów zwykły człowiek a ten, kto zrobił lewy biznes jest spokojny i zadowolony.
shakatack pisze:Już oczywiście kolegę donadam załatwili niektórzy krótko i bez wysiłku, że jest przegrany
Walczyc z osobami, ktore staraja sie poznac dobrze sprawe i cos Ci doradzic? Gratuluje podejscia. Moze lepiej od razu poszukaj jakiegos kolka wzajemnej adoracji. Jak czytam Twoje posty, to caly czas atakujesz tych, ktorzy pisza nie tak, jak bys tego oczekiwal.shakatack pisze:Widzę, że muszę nie tylko walczyć z operatorem ale również z kolegami z tego forum
Bardzo łatwo można sprawdzić po hoście/IP'ku.Sławek pisze:Mam przekonanie graniczace z pewnoscia, ze shakatack i donadam to ta sama osoba. Reprezentuja podobny poziom "dyskusji", podaja podobny problem i w wybitnie podobny (ten sam?) sposob odpisuja.
Powiedz mi dlaczego wszyscy, którzy tutaj się udzielają (ze stałych dyskutantów) mają takie same zdanie? Może się dogadaliśmy...shakatack pisze:NIE MASZ NIC KONSTRUKTYWNEGO DO POWIEDZENIA TO DAJ SOBIE SPOKÓJ.
shakatack pisze:A skoro firmy nie stać na list polecony to i może Ci prawnicy nie będą tacy najlepsi.
Poleconym dostanie "ponaglenie" jak będzie przekroczony termin płatności.kuwejt pisze:Pisałem już 2 razy o wysłaniu listem zwykłym
jest różnica w nazwie - ale nota obciążeniowa i faktura to dokumenty księgowe, więc nie dostaniesz faktury na to samo, jeśli masz notę. Pisałeś wcześniej, że prowadzisz firmę, więc takie rzeczy powinieneś chyba wiedzieć.shakatack pisze:Ja nie otrzymałem faktury, tylko notę a to chyba różnica.
shakatack pisze:jedynie cwaniakują.
czy ktoś jeszcze widzi sprzeczność? Osoby które próbują Ci pomoc nazywasz cwaniakami, a sam prosisz o nieobrażanie?shakatack pisze:aby dać sobie spokój z obrażaniem uczestników
No to kliknij na wyloguj a my będziemy dalej adorować siebie nie pomagając innym.shakatack pisze:Akurat tak się złożyło, że na forum siedzą cały czas te same osoby i tak się zapatrzyli w swoją mądrość, że nikt z zewnątrz nie może mieć racji ani nawet innego zdania, ani też pogadać z ludźmi o podobnych problemach bo zaraz się wtykają.
Wiedzielibyśmy o tym.shakatack pisze:Skoro taki proceder z mixami działał na wielką skalę