bolek2004 pisze:matteo napisałem to dlatego, że we wcześniejszych postach napisałeś że SPK opłaca się tylko przy doładowaniach 150pln a tak nie jest, opłaca się przy doładowaniach od 50pln i to bardziej niż fresh, jeśli chodzi o minutę do wszystkich sieci.
Ino efektywnie minuta w PF = 0,29 a w SPK przy doładowaniu za 50 zł = 0,35. Nie licząc żadnych pakietów dodatkowych.
[ Dodano: 2009-11-01, 00:43 ]
lwiczek pisze:matteo, moja wypowiedź była skierowana do @bolek2004 głównie (do Ciebie jedynie o pakietach).
Co do NOG -- minuty za doładowania są OIMW także do play, a bonusowe złotówki (2+2, masz za staż, etc) tylko voice/sms/data w orange.
1. Albo coś zmienili, ale sprawdzałem parę miesięcy temu i było info, że "Minuty non stop" nie dotyczą P4 i CP. Teraz faktycznie do wszystkich. Szkoda tylko, że to oferta promocyjna i że standardowa cena za minutę do P4 jest wyższa.
2. Jeszcze raz przepraszam Cię za to co napisałem wcześniej - ale akurat wtedy przyszedłem z doskoku do komputera i chyba się dobrze nie "zadomowiłem" z postem
Wracając do dyskusji w sprawie SPK... Pisałeś o pakiecie 30 min / 9 zł. Jest jeszcze pakiet 50 min/ 9 zł, jednak można ten pakiet aktywować tylko 1 raz w miesiącu... Jakby nie było, efektywna stawka w SPK staje się znowu niższa.