Początkiem grudnia kończy mi się umowa na neostradę 2Mbit/s (12 msc). W salonie powiedzieli mi, że jak chcę zmienić operatora to muszę się zdecydować do jutra (chyba ;p). Z neostrady prawdopodobnie zrezygnuję, przez rok nic nie staniało. Ciekawe oferty ma netia (6Mbit/s, 75 zł, niestety 24 msc) i multimo (6-10Mbit/s, 75-99 zł, 12msc). W salonie powiedzieli mi, że mogę mieć nawet 10mbit. Głównie interesują mnie opinie o multimo, czy coś zrywa itp. Sprzedawca coś mówił, że jak są awarie u nich, to nie likwidują w 2 dni, ale ja nie wiem o co chodzi, bo przez trzy lata nie miałem chyba ani jednej ;p
- Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Nie ma co się bać, działa zapewne tak samo jak Neostrada. Kabli przecież nie zmieniają a jedynie komu innemu płacisz abonament. A wypowiedzieć umowę w TP musisz 30 dni przed dniem końca umowy. Kiedy kończy się umowa można sprawdzić na www.tp.pl po założeniu konta.
Virgin Mobile
--------------------------------------------
LTE Cyfrowy Polsat + HaloNet
NaszaSiec.net 15 Mbps + HaloNet
Możesz tak:
1. Osobiście w salonie.
2. Listownie (nie wiem, która data się liczy, wysyłki czy dotarcia pisma do nich).
3. Podpisać upoważnienie do wypowiedzenia umowy w TP dla Netii lub Multimo podczas zawierania umowy z nimi (operatorów alternatywnych obowiązuje, krótszy 10-dniowy termin wypowiedzenia umowy).
1. Osobiście w salonie.
2. Listownie (nie wiem, która data się liczy, wysyłki czy dotarcia pisma do nich).
3. Podpisać upoważnienie do wypowiedzenia umowy w TP dla Netii lub Multimo podczas zawierania umowy z nimi (operatorów alternatywnych obowiązuje, krótszy 10-dniowy termin wypowiedzenia umowy).
Virgin Mobile
Jezeli wybierzesz Netie , to oni wypowiedzą za ciebie całą umowe i załatwią papierologie z TP i moga to zrobic nawet 10 dni przed koncem umowy z TPmietek pisze:Wypowiedzieć mogę przez interent/telefon? Czy muszę się udać do salonu?

radze tez zerknac na oferte LLU jesli Cie interesuje 6 lub 8 MB
Tempus Fugit Acternitas Manaet
Nie wiem czy przez ostatni rok Neo w ogole nie potanialo, ale faktem jest, ze teraz sie wzieli za te oferte troche intensywniej. Niech wymienie tylko kilka - nowe przepustowosc (10 i 20 Mb/s), ugoda z UKE, planowana obnizka cen w 2010, dzisiejsze obnizenie cen za utrzymanie lacza, czy jakies mnijesze rzeczy jak konkurs z laptopem do wygrania.