• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #367595  autor: contrip
 01 lis 2009, 18:00
Od dzisiaj od 1 miałem być przełączony z tp do netii. Dalej mam neostarde jeszcze mi nie wyłączyli co chyba oznacza że netia jeszcze sie nie podłaczyła, czy mam racje ?Dzwoniłem do netii ale oni nic nie widza. Ja sie pytam kiedy ten internet bedzie - oni nie wiedza, czy telefon już został przełączony - "chyba" został - usłyszałem.Skoro oni nic nie wiedzą to po co tam siedzą ? Albo ja trafiłem najakiegoś neptyka albo wszyscy tacy są. Na Online mam tak może wy coś mi z tego powiecie :

Usługa WLR została aktywowana
Zamówienie BSA zostało wysłane do TP SA

#367602  autor: shanhaevel
 01 lis 2009, 18:51
telefon już powinieneś mieć u nich a neta nadal masz w tp widocznie nie zdążyli Cię przełączyć (święta się trafiły) poczekaj do jutro do wieczora i ewentualnie zadzwoń na BL tp 19393 i tam spytaj gdzie masz telefon u nich czy w netii