• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 130 z 131
  • 1
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131

#367051  autor: Voyto
 28 paź 2009, 21:13
Ponieważ niedługo kończy mi się umowa (no, może połowa grudnia to nie jest jeszcze tak "niedlugo", ale jednak ;)) to co jakiś czas w internecie sprawdzam co jest mi w stanie zaoferować Orange i dzisiaj przeżyłem mały szok! Mianowicie sprawdziłem, jakie telefony mógłbym nabyć, gdybym przedłużył umowę abo75 na kolejne 36 miesięcy i okazuje się, że między innymi zaproponowano mi HTC Touch Diamond i Samsung i900 Omnia za 1 zł (sic!). Dotychczas te telefony w tej taryfie były za ponad 700 zł (dokładnych cen nie pamiętam), a sprawdzałem to przedwczoraj! Jakiś błąd na stronie, czy faktycznie tak obniżyli ceny tych telefonów, czy też może ja jestem jakimś wybrańcem?! :shock: :lol:

#367052  autor: theWitcher
 28 paź 2009, 21:15
lukmazi:
1. Nie, nie są naliczane, a do wykorzystania są do końca roku.

2. Nie. Jak interesuje Cię Secret, to bierz go w 55 - o wiele niższa cena, nieporównywalnie lepsze warunki minutowe.

3. Nie.

Voyto:
Ciekawa sprawa z tymi HTC'kami, u nas też wyskakują w tej opcji za grosze. Daj sobie wysłać, sprawdzimy czy dojdzie ;-)
Ostatnio zmieniony 28 paź 2009, 21:42 przez theWitcher, łącznie zmieniany 1 raz.

#367057  autor: adam.wisnia
 28 paź 2009, 21:39
Voyto

Mi też wyskakuje taka propozycja. Na 30 miesięcy też za 1pln.

Z drugiej jednak strony w ciągu trzech lat zapłacisz z samego abonamentu w sumie 2700pln ( w 30 m-cy 2250pln). Za tyle to nawet Iphone powinien być za 1pln.

Ps. Czy wiadomo czy i kiedy będą w końcu 3GS'y dostępne w propozycji (telefonicznej i w salonach)??

http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=1958761

#367064  autor: pumba
 28 paź 2009, 21:55
Voyto, od 27 października orange przeceniło pare wyższych modeli w abonamentach 75zł ptzy umowach na 3 lata oprócz tych co wymieniłeś też HTC Magic miał być za 1zł przy abonamencie 75zł na 3 lata, więc to nie żaden błąd tylko rzeczywistość, zerknijcie do cennika tam macie potwierdzenie, wszystkie obniżone ceny są wytłuszczonym drukiem ;)

#367081  autor: awa2001
 29 paź 2009, 01:16
Podpisuję się pod protestem theWitchera:))))) on również sprawdzi wam co możecie dostać:)
A tak przy okazji, jeśli juz zostawiacie mi swoje numery na pryw z prośbą o zadzwonienie to szanujcie moj czas i odbierajcie kiedy dzwonię;)Rozumiem, że ktos nie moze odebrac, wtedy prosze napisać konkretną godzinę lub odebrac i poprosic o pozniejszy telefon.

I jeszcze jedna prośba:)))))) zresztą ześmiałam się jak pszczoła:) nie pomagam Wam za coś, to transakcja wiązana, ja mam umowę, Wy macie gwarancję lepszej oferty, więc nie czujcie się w obowiązku zapraszania mnie na kawę:))))))))))))) wystarczy samo dziękuję lub kliknięcie "pomogła".

Ceny są zabojczo niskie w tym ab75 na 36m, dotyczy to chyba 6 modeli o ile zdążyłąm dziś naliczyć i brałabym teraz, bo jesli ktos liczy na kolejne obnizki przed świetami to moze sie rozczarować jak w zeszłym roku, kiedy nam zabrali przed swietami rabaty całkiem:)
 #367082  autor: RT
 29 paź 2009, 01:19
Witam

Zirytowala mnie nowa propozycja, do tej pory mialem:
pakiet 35zl (chyba 60min . / 90min czy jakos tak)
oraz 3 darmowe numery (polaczenia glosowe, SMS, MMS z 3 numerami w orange lub stac., lacznie 1200min na 3 numery miesiecznie, nielimitowane sms/mms)
do tego byl telefon w dobrej cenie

teraz proponuja
abonament 35zl
- dwa numery po 180min (polaczenia glosowe)
- jeden numer 1000min (polaczenia glosowe)

- telefoon SE C510 za 439zl...

"Zamienil stryjek siekierke na kijek" tak w skrocie mozna okreslic ta oferte,
jakies pomysly na co mozna zmienic / gdzie?
Zalezy mi na 3 numerach conajmniej 300min na numer i SMSach / MMSach do tych numerow.

Pozdrawiam

RT
 #367087  autor: hyundai85
 29 paź 2009, 03:58
Witam wszystkich na forum!!
Pomóżcie prosze!!
Rodzice mają 2telefony w abonamencie na24 mies. Umowy kończą imsie styczen/marzec.
Tak więc standardowa sytuacja - telefony z zapytaniem o przedłuzenie itp. Rodzice sa starej daty wiec wszystko co slyszla ukonsultanta albo przedstawiciela w salonie traktuja jako czarną magie. Postanowiłem sam zając sie ich abonamentami by wybrac jak najkorzystniejsza oferte.
I tu zaczyna sie mój problem. Telefony sa na firme, srednie rachunki ostanio dosc wysokie , w granicach 400-500 bruttno, ojciec duzo dzwoni, matka ma manie SMSowa i chyba samawogole nie wie co ile i za co kosztuje ;/ Postanowiłem podejsc do porblemu w miare profesjonalnie, sciagnałem ze storny orange bilingi z ostatnich miesiecy, wychodzi na to ze rodzice i tak zaoszczezdaja ok 100% dzięki darmowym numerom wewnatrz sieci!! Ale ok, umowy sa prawie z przed 2 lat,wiec jeszcze to przeboleje.
Wchodze nastrone orange, czytam porpozycje, warianty i oczom nie wieże!!! Ojciec wczesniej mial abonament 160 min za ok 107 zł plus 30 min frajer, w sumie 190 min PLUS darmowe numery do oran lubstacjo za 5 zł plus tanie rozmowy do orange za 0,24gr za 10zł.mies Patrze na podobną oferte w nowej taryfie dla firm, abo 107 zł - 250 min do wszystkich, + 300 do orange lub 150 do wszystkich, ALE tylko przez12 mies!! ;/ I gidze do cho....podzialy sie darmowe numery oraz tanierozmowyza 0,24???? przeciez tylko dzieki nim rachunki wynosily 400 a nie np 700 zł (przeliczylem w excelu) Biling na październik:
Całość - 14h15min:
Poza sieć 4h34min
Orange 6h03min
Darmowe numery 3h38min

Przeciez to na pierwsyz rzu oka widac ze standardowy pakiet zejdzie w mig a dodatkowe minuty rozpłyną sie równie szybko. Zrobilem kalkulację w excelu dla pazdiernikowego billingu i nowej ofery : Oferta dla firm 250 extra min do orange/wszystkich.
Liczby nie kłamia, i wyszło mi ze przez pierwsze 12 mies promocyjnych rachunek bedzie nie wiele wyzszy ale w 2 roku bedzie wynosil ok 150% rachunkuz poprzedniej oferty z przed 2 lat!!! Przeciez tak nie moze byz ze przeluzajac,przedluzamy na gorsza oferte, przeciez to jest wbrew prawom rozwoju i konkurencji!!!
Mozliwe ze cos przeoczylem, jakeis prezenty, dodatkowe uslugi ktore obnizaja koszt rachunku. Slyszalem tez ze bardizej oplaca sie pre-paid, doladowywac wiekszymi kwotami np. kupionymi na allegro, dodatkowo obnizajac koszty. Generalnie rozchodzi sie o darmowe numery, ktore diametrialnie obnizaja koszta. Ucieczka z orange raczje nie wchodzi w gre bo uwiazana w nim jest cala nasza rodzina.
Dziekuje za przeczytanie i prosze o pomoc.

#367091  autor: awa2001
 29 paź 2009, 08:37
zacznę od " oczywistej oczywistosci" , jasne, ze powinna byc oferta coraz lepsza. ale niestety tak nie jest. podam przyklad " co za numer" abon 25 na 2 lata, nikt tego nie przebije. Juz wspomnialam, ze czasem krzywdzimy klienta dając mu max tego co mozemy, zamiast stopniować, spada czesto zysk, bo klient ma mnostwo darmowych minut i w nastepnym roku kicha....Tak na ludzki rozum gdyby co roku musiało być dużo lepiej to klienci z 2000 roku dzwoniliby juz za darmo:))
RT - szczerze powiedziawszy rzadko kiedy udawalo mi sie w Planie na rozmowy ( podejrzewam, ze taki abonament masz), dać i telefon i 3 numery ( chyba, ze telefon taniutki).Pamietam, ze byl nawet zakaz dawania i tego i tego jednoczesnie, ale w okolicach świąt 2008 roku mozna było dać i teraz.... masz babo placek. Obecnie chcesz telefon wyzszej klasy i nie da się dostac jednoczesnie prezentow uslugowych ( poza 2 prezentami na zawsze, czyli 2 num po 180 min) oraz rabatu na drogi telefon.Stąd u Ciebie ta cena, bylaby nizsza gdybys wziął rabat zamiast tego numeru 1000 min.
Hyundai wybacz nie mam sily analizowac tego co napisales, nie mając przed sobą Twoich numerow, zresztą to calkowicie bez sensu, bo nie wiem co mozna tak naprawdę Ci dać.
Mam propozycję, podaj np.theWitcherowi swoj numer ( reklama bezpłątna:)))) ) a On Ci sprawdzi max oferte, sprawdz rowniez oferte indywidualną, przy nizszych abonamentacj jest wg mnie korzystniejsza.
I błagam nie piszcie mi, ze cos powinno byc a nie jest, bo ja to wiem:)))) sama jestem klientką również u konkurencji i wiem ze nigdzie nie jest idealnie:) ale macie wolną wolę i mozecie wybrac to co dla Was najlepsze:)

#367092  autor: tygrysm
 29 paź 2009, 08:53
Hyundai,

Trochę siedzę w obniżaniu kosztów na koncie z ofertami biznesowymi. Oczywiście pominąłeś kilka rzeczy. 5 bezpłatnych numerów dla firm się dokupuje (5 zł netto za każdy), W Twoim przypadku bym dokupił też usługę Tanie Rozmowy (rozmowy do Orange za 0,15 netto). Kosztuje to w tym planie taryfowym 5 zł netto. Tak więc o te usługi bym prosił na pewno przy przedłużaniu. Wtedy bym wziął plan taryfowy w wariancie 250 Ekstra minuty do Wszystkich. Może przez telefon utargujesz na całą umowę + 5 darmowych numerów. I to by już Cie urządzało. Tanie rozmowy możesz sobie sam dokupić. Wtedy dostajesz na rozmowy w ramach tego pakiet 131,25 zł, do Orange rozmowy wynoszą Cie 0,15 zł. A więc 6h i 3 minuty do Orange wyniosą Cie przy włączonej usłudze Tanie Rozmowy 54,45. Zostaje Ci 76,8 zł na wykorzystanie do wszystkich, czyli 219 minut. Zostaje Ci do zapłacenia za 55 minut rozmów. Czyli rachunek wyniesie Cie przy założeniu że dostaniesz darmowe numery za darmo 87,50 + 5 + 19,25 = 111,75 netto. Chyba nieźle jak na tyle rozmów? ;)

Aha, upewnij się że usługa darmowych połączeń się nazywa "5 bezpłatnych numerów dla firm", a nie "bezpłatne rozmowy dla firm" czy jakoś tak, bo jest duża różnica, a cena ta sama.

Apropos smsowania na drugim numerze. Weź najniższy plan taryfowy, bo cena smsów jest identyczna w każdym planie. Wtedy dokupujesz dwa pakiety SMS (Pakiet 100 SMS + Pakiet 100 SMS do Wszystkich) za w sumie 20 zł netto. Jeden pewnie możesz dostać z propozycji. Tak Ci pewnie. wyjdzie najtaniej. Ile średnio jest wysyłanych tych smsów w miesiącu?

#367094  autor: elkanguro
 29 paź 2009, 09:49
awa2001 pisze: A tak przy okazji, jeśli juz zostawiacie mi swoje numery na pryw z prośbą o zadzwonienie to szanujcie moj czas i odbierajcie kiedy dzwonię;)Rozumiem, że ktos nie moze odebrac, wtedy prosze napisać konkretną godzinę lub odebrac i poprosic o pozniejszy telefon.
A tak z ciekawości bo za kilka dni pewnie skorzystam z Twojej lub theWitchera pomocy, czy jak dzwonisz to z jakiegoś prywatnego numeru czy tak jak wszyscy z Orange z zastrzeżonego, albo może podczas rozmowy przedstawiasz się jako awa z telepolis czy jednak wszystko musi być bardzo formalnie, oficjalnie?

Virgin Mobile
--------------------------------------------
LTE Cyfrowy Polsat + HaloNet
--------------------------------------------
NaszaSiec.net 15 Mbps + HaloNet

#367096  autor: theWitcher
 29 paź 2009, 10:26
elkanguro pisze:
awa2001 pisze: A tak przy okazji, jeśli juz zostawiacie mi swoje numery na pryw z prośbą o zadzwonienie to szanujcie moj czas i odbierajcie kiedy dzwonię;)Rozumiem, że ktos nie moze odebrac, wtedy prosze napisać konkretną godzinę lub odebrac i poprosic o pozniejszy telefon.
A tak z ciekawości bo za kilka dni pewnie skorzystam z Twojej lub theWitchera pomocy, czy jak dzwonisz to z jakiegoś prywatnego numeru czy tak jak wszyscy z Orange z zastrzeżonego, albo może podczas rozmowy przedstawiasz się jako awa z telepolis czy jednak wszystko musi być bardzo formalnie, oficjalnie?
To wszystko w sumie jest dość umowne, jak chcesz to można się będzie i po nicku przedstawić. Tak czy siak na prywatnym pewnie któreś z nas poda Ci imię i nazwisko, plus umówimy się na konkretną godzinę, żebyś mógł nas prosto zidentyfikować.

#367115  autor: hyundai85
 29 paź 2009, 13:33
Witam!!
Jestem bardzo pozytywnie i miło zaskoczony szybkoscią jak j jakością pomocy.

Do awa2001: Pan theWitcher to jest osoba z branży ktora zajmuje sie tym na co dzień??? Jestem Tu na tmy forum od niedawna.

Do tygrysm: Dzięki za odp. Tez tak mysłałem własnie o planie 250, ale przy przedluzaniu umowy przez internet nic nie ma mowy o uslugach "Tanie rozmowy" oraz "5 bezpłatnych numerów do firm"!! Ojciec własnie z tych uslug wczesniej korzystał i jak jzu wspomnialem bardzo obnizajakoszty, wrecz diametralnie.
Pytanie, czy te uslugi sa w standardzie do wykupienia czy trzeba je sobie wytargowac???
Telefon nie odgrywa dużej roli przy przedłużeniu, moze byc z tej nizszej pólki albo nawet wogóle moze go nie byc (ojciec nawet SMSa nie potrafił by napisac wiec po co mu aparat,navi? :D ) Wydaje mi sie ze korzystwniej jest wziasc umoowe bez tel plus jakies gratisy?? a telefon kupic sobie za 200 zł budce. ALE.....przegladalem oferty bez telefonu na orange.pl i jedyna opcja jest oferta "tylko SIM" a bonusem za to ze nie bierzemy telefonu jest abonament za 1zł przez 4 mies. zamiast 2mies ;/ cos tu chyab jest nie halo...
I własnie jeszcze chcialem sie zapytac, czy lepiej przedluzac przez salon, telefon,?? mozePan theWitcher??

I jeszcze jedno pyt., rodzice maja 2 tel jajeden rachunek wiec cche rozpatrzyc oba przypadki. Wchodze na orange.pl, opcja przedluzenie umowy, i dla mojej mamy kotra ma mniejszy rachunek (ok100zł) najnizszym abo ktory moze wybrac jest 61 brutto, a wiem ze jest jeszcze nizszy dostepny abo, ok 25-30 zł w razie jka bym byl nowym klientem. Wiec dlaczego ja go nie mam dostepnego przy przedluzeniu?? ;/ Generalnie chyba jej wezme mixa bo ostatnio duzo SMSów klepie.

Jeszcze pytanie troche z innej beczki. Ojciec ma podpisana obecna umowe na firme, ktora prowadził wraz ze wspolnikiem, do podpisania umowy wymagano jednego podpisu, mojego taty, firma jzu nie istnieje, drogi wpsolnika i mojego Dad sie rozeszly w nieprzyjemnych okolicznosciach, Ojciec idzie do salonu, chce zmienic rachunek na nowa firme i o dziwno dowiaduje sie ze wymagany jest podpis wspolnika ;/ Sytuacja obiecnie jest taka ze rachunek jest na firme ktora nie isteniej, Vatu odpisac nie mozna. Poszedlem do iinego salonu w Lublinie, salon firmowy, kobieta mowi mi ze zeby zrobic cesje wymagany jest 1 podpis, wspolnika nie potrzebny. Wiec ja juz sam nie wiem, to jest brak wiedzy pracownikow, nie kompetencji? czy poprostu olania sobie klienta?? obliczylem sobie ze tego vatu przez te 2 lata prawie było by z 1500 zł-2000zł wiec chyab ,mam prawo yc wku....;/
Dziekuje za odp. :D pozdrawiam

#367118  autor: theWitcher
 29 paź 2009, 14:01
Ekhm, 'pan' theWitcher to lekka przesada. Ja siedzę w branży, ale w przedłużaniu dla klienta indywidualnego, jeżeli ewentualnie coś takiego wchodziłoby w rachubę, to wydaje mi się że bez telefonu dałoby złożyć lepszą ofertę pod względem minut niż firmówka [ale przyznaję się bez bicia - nie orientuję się czy firmowy można przedłużyć na indywidualny, musiałbyś numer podrzucić żebym sprawdził]. Ogółem, najwyraźniej tygrysm się w tym dość dobrze orientuje, jakby co to on będzie wyrocznią.

Co do cesji, jak Ci powiedzieli w tym salonie że wystarczy podpis jednego z wspólników, to trzymaj ich za słowo i staraj się przepisać tam.

#367146  autor: pumba
 29 paź 2009, 18:20
hyundai85 pisze:Jeszcze pytanie troche z innej beczki. Ojciec ma podpisana obecna umowe na firme, ktora prowadził wraz ze wspolnikiem, do podpisania umowy wymagano jednego podpisu, mojego taty, firma jzu nie istnieje, drogi wpsolnika i mojego Dad sie rozeszly w nieprzyjemnych okolicznosciach, Ojciec idzie do salonu, chce zmienic rachunek na nowa firme i o dziwno dowiaduje sie ze wymagany jest podpis wspolnika ;/ Sytuacja obiecnie jest taka ze rachunek jest na firme ktora nie isteniej, Vatu odpisac nie mozna. Poszedlem do iinego salonu w Lublinie, salon firmowy, kobieta mowi mi ze zeby zrobic cesje wymagany jest 1 podpis, wspolnika nie potrzebny. Wiec ja juz sam nie wiem, to jest brak wiedzy pracownikow, nie kompetencji? czy poprostu olania sobie klienta?? obliczylem sobie ze tego vatu przez te 2 lata prawie było by z 1500 zł-2000zł wiec chyab ,mam prawo yc wku....;/
Wszystko zależ jakiego typu była to firma: spólka z o. o. czy spółka cywilna itp. itd?
Nie siedzę w tym już od jakiegoś czasu to dobrze nie pamiętam jak to było ale jak się nie mylę to w przypadku spółki cywilnej musiały być podpisy wszystkich wspólników ale mogę się mylić a nie mam pod ręką procedur żeby to sprawdzić. To że w jednym salonie powiedzieli ci tak w innym inaczej jest powodem tego że pracownicy większości salonów prawie w cale nie mają styczności z takimi sytuacjami i wolą dać odpowiedź taką na zapas bo nic nie zaszkodzi kiedy będzie więcej podpisów niż jakby było ich za mało. W salonach firmowych na pewno mają styczność z takimi sytuacjami więc uzyskane u nich informacje w najmniejszym stopniu mogą mijać się z prawdą ;)

#367149  autor: witoldyna
 29 paź 2009, 18:48
theWitcher -> Bardzo dziękuję za pomoc :))) Wreszcie mam ofertę, która mnie zadowala :)))

Nie wiem tylko jak zaznaczyć, że mi pomogłeś (pod Twoim nickiem po prawej jest liczba ilu osobom pomogłeś) :(

#367152  autor: pumba
 29 paź 2009, 19:13
awa2001, theWitcher i inni żeby nie było ;) mam do was pytanko, jakie najwyższe rabaty na telefon są dostępne w obecnej chwili? Bo mojemu bratu jak składano wcześniej propozycję tzn. tydzień, dwa temu to dawali max 200zł netto rabatu co jak się okazało było już na drugim poziomie i poza rabatem na telefon nic więcej nie było możliwe i w przypadku mojego brata bardziej korzystniej wypadała oferta bez telefon i już chciał się na nią zdecydować, dzisiaj miał jechać podpisać umowę ale coś go skusiło żeby zadzwonić jeszcze pod *400 i tam zaproponowano mu 400zł netto rabatu na nokie 6210 navigator na którą wcześniej było 200zł i to wszystko przy abo 55 na 2 lata, więc czyżby weszły jakieś wyższe rabaty czy to oferta z trzeciego poziomu? Konsultant powiedział że takiego rabatu przy innych telefonach nie dostanie np. przy 6700 czy tak faktycznie jest?

#367199  autor: tygrysm
 29 paź 2009, 22:09
theWitcher pisze:Ekhm, 'pan' theWitcher to lekka przesada. Ja siedzę w branży, ale w przedłużaniu dla klienta indywidualnego, jeżeli ewentualnie coś takiego wchodziłoby w rachubę, to wydaje mi się że bez telefonu dałoby złożyć lepszą ofertę pod względem minut niż firmówka [ale przyznaję się bez bicia - nie orientuję się czy firmowy można przedłużyć na indywidualny, musiałbyś numer podrzucić żebym sprawdził]. Ogółem, najwyraźniej tygrysm się w tym dość dobrze orientuje, jakby co to on będzie wyrocznią.
Wydaje mi się, że nie ma możliwości na koncie biznesowym wyboru taryfy indywidualnej. Jest albo albo. W erze na pewno można, w Orange chyba nie.
Hyundai pisze:Do tygrysm: Dzięki za odp. Tez tak mysłałem własnie o planie 250, ale przy przedluzaniu umowy przez internet nic nie ma mowy o uslugach "Tanie rozmowy" oraz "5 bezpłatnych numerów do firm"!! Ojciec własnie z tych uslug wczesniej korzystał i jak jzu wspomnialem bardzo obnizajakoszty, wrecz diametralnie.
Pytanie, czy te uslugi sa w standardzie do wykupienia czy trzeba je sobie wytargowac???
Telefon nie odgrywa dużej roli przy przedłużeniu, moze byc z tej nizszej pólki albo nawet wogóle moze go nie byc (ojciec nawet SMSa nie potrafił by napisac wiec po co mu aparat,navi? ) Wydaje mi sie ze korzystwniej jest wziasc umoowe bez tel plus jakies gratisy?? a telefon kupic sobie za 200 zł budce. ALE.....przegladalem oferty bez telefonu na orange.pl i jedyna opcja jest oferta "tylko SIM" a bonusem za to ze nie bierzemy telefonu jest abonament za 1zł przez 4 mies. zamiast 2mies ;/ cos tu chyab jest nie halo...
I własnie jeszcze chcialem sie zapytac, czy lepiej przedluzac przez salon, telefon,?? mozePan theWitcher??
Nie ma za co ;)
Jeżeli nie zależy Ci na telefonie to nie przedłużaj przez Internet. W Internecie telefony są tańsze tylko dlatego, że nic sobie nie możesz wynegocjować. Oferta bez telefonu w Internecie jest do bani. Zdecydowanie weź przedłużenie usługowe przez konsultanta. Skontaktuj się z theWitcherem lub awą2001. Awa na pewno może przedłużać umowy biznesowe, dlatego wnioskuję że TheWitcher też. Interesują Cie usługi Ekstra Minuty do Wszystkich (przede wszystkim) oraz 5 Bezpłatnych Numerów dla Firm (w drugiej kolejności). Nie sądzę by dali coś więcej, ale jeśli tak to oprócz tego usługa Tanie Rozmowy (to jest tanie, więc jak nie dadzą, to trudno - sam dokupisz).

Wsztstkie szczegóły na temat usług obniżających koszty oraz ile kosztują masz tutaj http://www.orange.pl/portal/map/map/cor ... 6849346658

A teraz numer Twojej mamy - mógłbyś mi napisać na PW lub tutaj ile Twoja mama wysłała wiadomości w każdym ostatnich trzech miesięcy oraz ile minut wydzwoniła do Orange/do wszystkich?

A wybrać planu 60 nie możesz, gdyż usługa Ekstra minuty do Wszystkich/do Orange wraz z telefonem jest dostępna tylko w taryfach od Oferta 125 w górę. Możesz wziąć usługę "Ekstra" w taryfie 60 tylko przez konsultanta bez telefonu.

EDIT:
A co do cesji to powinien wystarczać jeden podpis. W SC każdy ze wspólników ma z tego co wiem prawo zarządzać samemu firmą ;) Na pewno umowę w imieniu spółki może podpisać jeden wspólnik, ale odpowiadają za nią wszyscy. Wyjątkami są sprawy związane z samą firmą - tzn. rozwiązanie SC, dołączanie wspólników itp.
Ostatnio zmieniony 29 paź 2009, 22:24 przez tygrysm, łącznie zmieniany 1 raz.

#367201  autor: awa2001
 29 paź 2009, 22:15
Pumba:) nasz najwyzszy rabat to 200 zl netto:) nie pytaj owcy, jaką bronią dysponuje wilk:)
nie mozna fiirmowki przedluzyc jako indywidualną ofertę, trzeba to przejscie zalatwic w salonie
co do ilosci podpisow, oficjalna wersja to dwa podpisy, a nieoficjalna? ....zawsze płacicie mandaty? :)))))))
mogę przedluzyc firmowke, jesli klient z grubsza sie orientuje co chce, na tyle sie znam, ale nie przedluze takiemu co mi powie: "prosze mi dać najlepszą oferte"
firmowcy pytajcie o najlepsze uslugi tygrysa, to fachowiec w tym temacie ( choć klient a nie doradca:)))) ).

#367212  autor: pp31
 29 paź 2009, 23:34
zgodnie z ustawą o swobodzie działalności gospodarczej przedsiębiorcą jest wspólnik spółki cywilnej, w związku z tym wystarczy jeden podpis

#367218  autor: awa2001
 30 paź 2009, 01:11
jeszcze jedna rzecz:) wiecie, ze chetnie pomagamy, ale musicie zrozumiec, ze my nie znamy Waszego zysku, nie bedziemy tez wpisywac waszych numerow w system i spisywac dla was zysk i wszystkie mozliwe uslugi, jest tego zbyt duzo i troszke nie mamy na to ochoty:))) nasza pomoc polega na zadzwonieniu i podaniu wam co mozecie dostac po uprzedniej analizie waszych potrzeb:)
kiedy prosicie o kontakt telefoniczny wpisujecie najlepsze dla was godziny ( ja pracuje zawsze popoludniu), wtedy bedzie latwiej o kontakt:)
  • Strona 130 z 131
  • 1
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 1
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130