No wlasnie chodzi o to ze miejsce w ktorym mieszkam jest poza zasiegiem 3g wiec ciekawi mnie majac hero jak bedzie mi naliczac bo w umowie na stronie play doczytalem ze poza zasiegiem sieci nalicza 12 gr za 100kb .Link do info- http://web.playmobile.pl/pl/telefony/ht ... 8_2009.pdf a ponizej najwazniejszy wypiswidex pisze:Nie rozumiem wypowiedzi, ale sugeruje, ze chodzi o pakiet PlayOnline w telefonie.Mysle o HTC Hero chociaz zalamuje mnie troche maly zasieg 3 G w Play ;/ .Jak to wyglada gdy znajde sie poza zasiegiem 3G przelacza mnie na inna siec i kasuje po 12gr za 100kb czy predkosc sie zmniejsza do np edge.
Pakiety działają w zasięgu sieci play, bez wyróżnienia na typ sieci.
,,
Pakiet moŜe być wykorzystywany do pobierania danych tylko w strefie taniego Internetu w sieci Play
zgodnie z pkt 7 lit e i pkt 7 lit f niniejszej Oferty Promocyjnej.
e. Strefa taniego Internetu w Play to strefa, w której P4 świadczy usługi telekomunikacyjne w oparciu o własną
infrastrukturę dostępową z wyłączeniem infrastruktury innych Operatorów Krajowych.
f. Poza strefą taniego Internetu w Play za korzystanie z Internetu jest naliczana stawka zgodna z Cennikiem
Oferty One Play.