Witam!!
Jestem bardzo pozytywnie i miło zaskoczony szybkoscią jak j jakością pomocy.
Do awa2001: Pan theWitcher to jest osoba z branży ktora zajmuje sie tym na co dzień??? Jestem Tu na tmy forum od niedawna.
Do tygrysm: Dzięki za odp. Tez tak mysłałem własnie o planie 250, ale przy przedluzaniu umowy przez internet nic nie ma mowy o uslugach "Tanie rozmowy" oraz "5 bezpłatnych numerów do firm"!! Ojciec własnie z tych uslug wczesniej korzystał i jak jzu wspomnialem bardzo obnizajakoszty, wrecz diametralnie.
Pytanie, czy te uslugi sa w standardzie do wykupienia czy trzeba je sobie wytargowac???
Telefon nie odgrywa dużej roli przy przedłużeniu, moze byc z tej nizszej pólki albo nawet wogóle moze go nie byc (ojciec nawet SMSa nie potrafił by napisac wiec po co mu aparat,navi?

) Wydaje mi sie ze korzystwniej jest wziasc umoowe bez tel plus jakies gratisy?? a telefon kupic sobie za 200 zł budce. ALE.....przegladalem oferty bez telefonu na orange.pl i jedyna opcja jest oferta "tylko SIM" a bonusem za to ze nie bierzemy telefonu jest abonament za 1zł przez 4 mies. zamiast 2mies ;/ cos tu chyab jest nie halo...
I własnie jeszcze chcialem sie zapytac, czy lepiej przedluzac przez salon, telefon,?? mozePan theWitcher??
I jeszcze jedno pyt., rodzice maja 2 tel jajeden rachunek wiec cche rozpatrzyc oba przypadki. Wchodze na orange.pl, opcja przedluzenie umowy, i dla mojej mamy kotra ma mniejszy rachunek (ok100zł) najnizszym abo ktory moze wybrac jest 61 brutto, a wiem ze jest jeszcze nizszy dostepny abo, ok 25-30 zł w razie jka bym byl nowym klientem. Wiec dlaczego ja go nie mam dostepnego przy przedluzeniu?? ;/ Generalnie chyba jej wezme mixa bo ostatnio duzo SMSów klepie.
Jeszcze pytanie troche z innej beczki. Ojciec ma podpisana obecna umowe na firme, ktora prowadził wraz ze wspolnikiem, do podpisania umowy wymagano jednego podpisu, mojego taty, firma jzu nie istnieje, drogi wpsolnika i mojego Dad sie rozeszly w nieprzyjemnych okolicznosciach, Ojciec idzie do salonu, chce zmienic rachunek na nowa firme i o dziwno dowiaduje sie ze wymagany jest podpis wspolnika ;/ Sytuacja obiecnie jest taka ze rachunek jest na firme ktora nie isteniej, Vatu odpisac nie mozna. Poszedlem do iinego salonu w Lublinie, salon firmowy, kobieta mowi mi ze zeby zrobic cesje wymagany jest 1 podpis, wspolnika nie potrzebny. Wiec ja juz sam nie wiem, to jest brak wiedzy pracownikow, nie kompetencji? czy poprostu olania sobie klienta?? obliczylem sobie ze tego vatu przez te 2 lata prawie było by z 1500 zł-2000zł wiec chyab ,mam prawo yc wku....;/
Dziekuje za odp.

pozdrawiam