• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #366213  autor: lolekanabolek
 23 paź 2009, 15:24
Witam
Mój kumpel ma problem z przeniesieniem numeru z orange abo do play fresh.
Sprawa wydaje się poważna. Dzisiaj orangutan wyłączył mu numer, a play ma problemy z uruchomieniem numeru u siebie. Twierdzi, że operacja przeniesienia numeru została już anulowana.

Ale od początku.
Na początku miesiąca (październik), kumpel dostał eske, że powinien się zgłosić do punktu play po starter. Tak też uczynił. Niestety konsultant w salonie nie mógł/nie umiał tego zrobić. W każdym razie stwierdził, że jest jeszcze za wcześnie i kazał przyjść później, parę dni przed końcem okresu rozliczeniowego w orange. Tak też kumpel uczynił. Zjawił się ponownie parę dni temu i znowu były problemy, okazało się wtedy, że operacja przenoszenia numeru została anulowana. Pewnie jakby pracownik play bardziej się wczuł wcześniej , to już na początku października wiadomo byłoby, że coś jest nie tak z przenoszeniem numeru i można by wcześniej reagować. W każdym razie konsultant z kimś tam się telefonicznie konsultował i obiecał załatwić sprawę i oddzwonić. Oczywiście nie oddzwonił. Dziś kumpel jeszcze zdążył się z nimi skontaktować, ale oczywiście niczego nie ustalili. A teraz już ma głuchy telefon w orange, numer wyłączony. Po pracy planuje się udać do salonu i zrobić dym.
Możecie może coś doradzić, bo chyba ta operacja przerosła pracowników play.

#366690  autor: MADMAX
 26 paź 2009, 08:31
Proponuję by znajomy zainteresował sprawą UKE.

Zapewne będzie musiał im dostarczyć (faxem, via mail lub przez formularz zgłoszeniowy dostępny na stronie) cały komplet papierów, który jako duplikat otrzymał w salonie Play.

Pozdrawiam

#367001  autor: play4you1
 28 paź 2009, 15:53
A ja sugeruje, żeby kumpel napisał do mnie:)Zobaczymy co się wydarzyło.
Zapraszam

Pozdrawiam

P4U1

#367004  autor: Marens
 28 paź 2009, 16:01
play4you1 pisze:A ja sugeruje, żeby kumpel napisał do mnie:)
Zapraszamy play4you1 na www.bez-kabli.pl :-D
Mamy tam kilka spraw do "obgadania" :wink: