- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Albo taka jaka Ci się pojawia na orange.pl albo zgodna ze standardowym cennikiem pomniejszona o możliwy rabat, którego możesz się dowiedzieć jedynie podczas rozmowy z konsultantem.
Virgin Mobile
--------------------------------------------
LTE Cyfrowy Polsat + HaloNet
NaszaSiec.net 15 Mbps + HaloNet
LTE Cyfrowy Polsat + HaloNet
NaszaSiec.net 15 Mbps + HaloNet
Zostaw numer Awie albo mnie, sprawdzimy, powiemy, zadzwonimy 

dzisiaj zadzwoniła do mnie pani z propozycji i na moje stwierdzenie, że byłbym zainteresowany nokia E52 stwierdziła, że jest ona dostępna tylko dla klientów biznesowych, a dla indywidualnych będzie od czerwca 2010, nadmieniła także, iż zamówienia internetowe na ten telefon będą odrzucane; pytanie kto rozmija się z prawdą czy niekompetentna konsultantka czy orange.pl oferujący sprzęt, którego nie ma
dzisiaj w salonie po krótkich negocjacjach zostala zaproponowana mi oferta:
Abonament 55 na 12 miesiecy (55 zł - 100 min)
- orange free za 30% przez 12 miesiecy
- 1000 sms lub 10 zł przez 6 miesiecy
- dodatkowe 100 minut ma 6 miesiecy
oferta oczywiscie bez telefonu.
chyba dobra oferta prawda?
Witam
Mam konczaca sie umowe na mix, plan: nowy twoj mix, zobowiazanie 30zl. obecnie mam przy umowie na 12 mies. 2x30zl na wszystko+darmowy numer i 60 minut w wieczory i weekendy. Mam pytanie rowniez czy jest mozliwosc uzyskania cos korzystnego przy przejsciu na abonament 55 i najlepiej ofercie z telefonem?
Mam konczaca sie umowe na mix, plan: nowy twoj mix, zobowiazanie 30zl. obecnie mam przy umowie na 12 mies. 2x30zl na wszystko+darmowy numer i 60 minut w wieczory i weekendy. Mam pytanie rowniez czy jest mozliwosc uzyskania cos korzystnego przy przejsciu na abonament 55 i najlepiej ofercie z telefonem?
Nie, ale dzisiaj dostałem sms z informacją o wysyłce i numerem listu przewozowego.pumba pisze:cienki, a ty dzowniłeś na *100 żeby się dowiedzieć czy twoje zamówienie zostało poprawnie przyjęte tak jak pisała awa2001?
Na obecną chwilę przesyłka jest w sortowni w Warszawie, myślę, że jutro powinienem ją mieć

Pozdro
jesli zostaniesz na starym mixie i wezmiesz tel to darmowy numer moze sie uda Ci zostawic, wiec bedziesz mieć 50 min do all, 60 min.pop.i week,1200 min numer i telefon,jesli przejdziesz na nowy mix to 100 min do all ( mixa nie obejmuje 150 min),+3 prezenty na zawsze ( smsy lub weekendy), nie bedzie darmowego numeru ( choc zalezy od tel, jak jakis tani to moze sie uda dolozyc numer, to zalezy od zysku)marek104 pisze:Witam
[ Dodano: 2009-10-21, 22:08 ]
nie wiem czy dobra, nie lubie osobiscie prezentow wygasających po 6 mies, powalcz o 12 mies.( o ile Twoj zysk na to pozwoli)kubajestdebest pisze:dzisiaj w salonie po krótkich negocjacjach zostala zaproponowana mi oferta:
Nie, nie musisz iść do salonu, możesz przedłużyć przez internet. Ale zależy co chcesz dostać, oferta bez telefonu w internecie się w ogóle nie opłaca, a z telefonem - też wartałoby porównać gdzie będzie lepiej. Jak chcesz to zostaw numer Awie albo mi, powiedz coś więcej na temat tego co chciałbyś dostać, to jakąś ofertę Ci złożymy.
Tel dzisiaj doszedłpumba pisze:Ooo to jestem dobrej myśli, daj znać jak ją dostaniesz i napisz czy orange coś wpakowało od siebie do tego telefonu np. znaczek na obudowie czy coś do softu wpakowali

Pierwsze wrażenie jest niezłe - jest dość duży i cienki w porównaniu do SE K550.
Nie ma logo Orange na obudowie, co do softu to chwilowo czarna magia, ale mam wrażenie, że nie ma dużo orangowego (albo prawie wcale).
Tak na szybko - łączy się z domowym ruterem bez problemu, pozycję GPS ustala w ok. 30 sekund.
Jak znajdę trochę czasu i pobawię się nim, to coś jeszcze napiszę.
Pozdro
Nie wiem czy zauważyliście: http://telepolis.pl/grafika/newsy/2009- ... 0-2009.pdf
Ale od dziś e52 w orange juz nie istnieje. :/
Ale od dziś e52 w orange juz nie istnieje. :/
Dzisiaj koło 11:30 w końcu udało mi się upolować E52, złożyłem zamówienie jak tylko się ukazała, a teraz widzę że znowu jest niedostępna. Zdecydowałem się na nią przy umowie na 24 miesiące w nowy Orange abonament 55 za 189zł 
cienki, a kurier kontaktował się z Tobą kiedy przyjedzie?

cienki, a kurier kontaktował się z Tobą kiedy przyjedzie?
189? w jaki sposób Ci to się udało? Chyba sporo punktów musiałeś użyć bo ja w takiej samej konfiguracji widzę ją za 569