• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#365879  autor: metpablo
 20 paź 2009, 23:39
Za bankowanie nie dostajesz kwoty tylko konkretną liczbę minut do wygadania :)

#365893  autor: ozorkowy
 21 paź 2009, 08:59
Też czekam na przeniesienie numeru z simplusa do mbanku już kilka dni (złożyłem wniosek 10.10; mail potwierdzający przyszedł 13.10, kartę simplusa już wyłączyli), i miałem już ich pogonić mailowo, ale jak widzę że wszyscy tak mają, to dam im jeszcze trochę czasu.

Mam jeszcze jedno pytanko, - czy te 'plusowe' MNVO typu mbank, GaduAir, carrefour chodzą bez problemów na telefonach z simlockiem plusa?

pzdr

#365894  autor: seba90
 21 paź 2009, 09:11
ozorkowy pisze:Mam jeszcze jedno pytanko, - czy te 'plusowe' MNVO typu mbank, GaduAir, carrefour chodzą bez problemów na telefonach z simlockiem plusa?
Tak karty tych MVNO będą działały bezproblemowo :D

#366051  autor: GND
 22 paź 2009, 08:54
ozorkowy pisze:... i miałem już ich pogonić mailowo, ale jak widzę że wszyscy tak mają, to dam im jeszcze trochę czasu.
pzdr
Poganiać ich trzeba w mbanku mobile bo tak to i miesiąc będą przenosić... Ja tak miałem 2 razy.
Trzeba ich tam nękać mailowo i telefonicznie, bo to naprawdę przyspiesza bieg wydarzeń.

#366776  autor: ozorkowy
 26 paź 2009, 18:06
No własnie dzisiaj już nie wytrzymałem i zacząłem wydzwaniać i panienka (z blue media, nie z mbanku) mówi mi, że mieli mój wniosek, owszem, i już kurier u mnie był -niby- ale odwiózł im te dokumenty i jak dalej chcę to mogę znowu złożyć wniosek ale już nie w promocyjnej taryfie 19gr tylko normalnie. No to ja mówie - żadnego kuriera nie było i niech go czym prędzej wysyłają bo ja czekam już dwa tygodnie a wniosek na stronie z kodem '7777' składałem przed 12 października, i został normalnie zatwierdzony i na stronie od razu dostałem komunikat że zostanę przeniesiony do taryfy 19gr. Poza tym, to jak ja mam teraz składać wniosek skoro mi wyłączyli numer? Gdzie teraz jest mój numer w ogóle? Przecież nie w simplusie - bo nie działa, ani nie w mBank - bo nic nie podpisałem i nie wydali mi sima.

Po takim początku to już mi się powoli odechciewa. Zobaczymy co będzie dalej - przyjęli moje zgłoszenia i telefonicznie i mailem i zobaczymy co dalej.

pzdr

#366790  autor: Yanix
 26 paź 2009, 19:39
ozorkowy, zadzwoń do BOKu Plusa i tam spróbuj. Ja miałem podobny problem tyle, że mój numer cały czas działał na karcie SIM Plusa a taryfa była już przełączona na mBank Mobile. Pani z BOKu Plusa po którymś telefonie przyjęła zgłoszenie i w końcu przełączyli mój numer na dobrą kartę SIM. Jeśli to nie pomoże to napisz e-maila do rzecznika Plusa. Mnie pomógł i otrzymałem również sporą rekompensatę za problemy podczas przeniesienia. Kontakt z Blue Media to była strata czasu.

#371424  autor: Łukasz_W
 23 lis 2009, 19:20
Chciałbym przenieść Simplusa i/lub 36i6 do mbanku, jednak nie chcę mieć tej taryfy z 19gr, tylko tę, w której jest 27gr i możliwość aktywacji pakietów internetowych 100MB po 5zł - czy jest to w ogóle możliwe? Na jaką taryfę są te przenosiny do mbanku?

#371464  autor: Prometo
 23 lis 2009, 21:41
Łukasz_W pisze:Na jaką taryfę są te przenosiny do mbanku?
Na tą płaska taryfę o której Ty piszesz.

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#371487  autor: Łukasz_W
 23 lis 2009, 23:41
Tzn. która jest płaska - 19 czy 27gr? :-)
Dzieki za odp.

#371490  autor: Prometo
 24 lis 2009, 00:14
Łukasz_W pisze:Tzn. która jest płaska - 19 czy 27gr?
Tam na stronie mBankmobile wszystko masz ładnie opisane klick.

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl