• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #364812  autor: ja
 14 paź 2009, 17:09
Znalazłem dzisiaj na orange.pl coś takiego.

Chyba nie ma jeszcze cennika, ani regulaminu.

Oferta wydaje się całkiem ciekawa. Niższy abo. to tylko 4 zł. więcej niż za socjalny w tp, a w zamian nawet 150 (dla klientów orange 180 min.) do wygadania na stacjonarne.

Tylko umowa niestety na 3 lata.

#364821  autor: kamil1221
 14 paź 2009, 18:12
Przecież Orange stacjonarny jest już sprzedawany od ponad roku.
Nie wiem skąd wziąłeś 150 i 180 minut.

Oferta jest następująca:
1) Dla wszystkich abonament za 42zł
2) Dla Klientów Orange (z jakąś umową) 37zł.

W obu przypadkach jeśli podpiszesz umowę na czas nieokreślony w ramach abonamentu nie ma wliczonych minut. Przy rocznej umowie masz 40 a dwuletniej 80 na telefony stacjonarne z sekundowym naliczaniem.

Chyba że maja wprowadzić coś nowego... ?

#364830  autor: ja
 14 paź 2009, 19:07
kamil1221 pisze:Przecież Orange stacjonarny jest już sprzedawany od ponad roku.
Wiem, że tak jest, ale dzisiaj na stronie do której podałem link była następująca oferta

abo 32
na 2 lata 75 min. na stacjonarne i voip
na 3 lata 150 min. na stacjonarne i voip
dodatkowo 30 min na stacjonarne, voip i do orange dla posiadających w orange abonament, internet lub zetafon

abo 49
na 2 lata 200 min. na stacjonarne i voip
na 3 lata 400 min. na stacjonarne i voip
dodatkowo 60 min na stacjonarne, voip i do orange dla posiadających w orange abonament, internet lub zetafon

Podane były też ceny z min.
stacjonarne - 20 gr
komórki - 57 gr -nie jestem pewien czy dobrze pamiętam
Play coś ponad 70 gr

Teraz podany link nie działa, ale może rzeczywiście szykuje się nowa oferta.

Dodatkowo na tej stronie jest informacja:
"Teraz w Orange możesz korzystać również z telefonu stacjonarnego. Masz dwa proste plany do wyboru, a w nich, nawet do 460 minut.

co zyskujesz

* nawet 460 minut w abonamencie na połączenia ze wszystkimi numerami stacjonarnymi w Polsce
* dostajesz jeden rachunek za usługi telekomunikacyjne w Orange
* możesz uzupełnić ofertę o internet domowy-skorzystaj z Orange Freedom."

#364844  autor: elkanguro
 14 paź 2009, 19:55
No to rzeczywiście wygląda na jakieś nowe plany taryfowe.

Virgin Mobile
--------------------------------------------
LTE Cyfrowy Polsat + HaloNet
--------------------------------------------
NaszaSiec.net 15 Mbps + HaloNet

#365189  autor: maniek
 16 paź 2009, 22:53
400 minut za 32 zl nawet na 3 lata to dobra oferta pytanie tylko czy rzeczywiscie taka oferta bedzie dostępna.

#365205  autor: ja
 17 paź 2009, 06:33
400 min. miało być za 49 z, ale na razie wszystko zniknęło i jest tylko stara oferta.