• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 9 z 96
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 96
 #364046  autor: moniq
 09 paź 2009, 10:37
Właśnie jeszcze nie doszłam do siebie jaki Era próbuje kit ludziom wciskać. Jest jeszcze alternatywa, że popsuły im się wszystkie systemy (co akurat jest mało prawdopodobne).

Podpisałam aneks do umowy 5 września. Mam 170 + 170 min, oprócz tego nr stacjonarny w komórce. Ku memu ogromnemu zaskoczeniu po wykorzystaniu pierwszego pakietu, w strefie domowej zaczęli mi pobierać wszystkie opłaty jakbym dzwoniła wyłącznie ze stacjonarnego.
Pakiet dodatkowy wykorzystywany jest tylko poza strefą domową. W ten sposób nabiałam w ciągu paru dni ok. 50 zł.
Nie muszę pisać, że nie dostałam zupełnie żadnej informacji o zmianie lub sposobie naliczania opłat za dotychczasową usługę.
Oczywiście w BOK nic nie wiedzą, systemy się psują, zapytają kierownika, przeprszają itp a Ty płać złotóweczkę za każde połączenie z konsultatem...

Jestem taka wściekła, że dałam się naciągnąć... :smt010
...i znowu będzie jazda z reklamacjami i poświęcanie czasu na "głupoty".

#364052  autor: Nathan
 09 paź 2009, 11:32
Witam.
Ja mam pytanie do osób, które przedłużały umowę z wyborem telefonu Era G1. Czy da się wyciągnąć z tym telefonem coś lepszego niż standardowe taryfy do G1 (85zł, 120min, 500MB)? Bo 120 minut to jednak bardzo ubogo, do tego konfiguracja standardowych taryf plus 500MB za 50 zł to ogólnie kiepska propozycja, do tego G1 wtedy znacznie droższy.
Według iboa mam dzwonić do konsultanta, bo po wizycie w salonie Pani nic więcej ponad standard oczywiście mi nie zaproponowała.
Z góry dzięki za odpowiedź.

#364054  autor: Radeonik
 09 paź 2009, 12:09
nathan zawsze mozesz wziasc 2 z dedykowanych abonamentów za 145 zl gdzie masz 280 minut i g1 za 1 zl :P

nie na tak na serio to jesli 120 minut to dla ciebie za malo to polecam wlozenie do starego telefonu karty play i jak przekroczysz rozmawiania z 2 numeru, ewentualnie dobierz do ofery 500 sms za 5 zl, albo polacz sie z kims w sieci rodzinnej.

Abonamenty dedykowane sa nie do ruszenia. G1 polecam niesamowity telefonik.

#364108  autor: abes99
 09 paź 2009, 18:01
Oto oferta jaką dostałem przez IBOA (w sumie to wklejam, żeby ludzie mieli pogląd co można w taryfach biznesowych dostać, bo o nich jest mało w tym wątku). I tak:

TARYFA INDYWIDUALNA Z WYMIANĄ TELEFONU:
- Nowa Era 20 - 30 minut lub 90 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych
oraz 30 dodatkowych minut do wszystkich sieci (oprócz Play): łącznie 60 minut miesięcznie
w promocyjnej cenie 20,00 zł z VAT
- Nowa Era 40 - 70 minut lub 210 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych
oraz 30 dodatkowych minut do wszystkich sieci (oprócz Play): łącznie 100 minut miesięcznie w promocyjnej cenie 25,00 zł z VAT
- Nowa Era 60 - 120 minut lub 360 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych
oraz 70 dodatkowych minut do wszystkich sieci (oprócz Play): łącznie 190 minut miesięcznie w promocyjnej cenie 40,00 zł z VAT
- Nowa Era 80 - 170 minut lub 510 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych
oraz 120 dodatkowych minut do wszystkich sieci (oprócz Play): łącznie 290 minut miesięcznie w promocyjnej cenie 60,00 zł z VAT
- Nowa Era 100 - 220 minut lub 660 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych
oraz 170 dodatkowych minut do wszystkich sieci (oprócz Play): łącznie 390 minut miesięcznie w promocyjnej cenie 75,00 zł z VAT
- Nowa Era 120 - 280 minut lub 840 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych
oraz 220 dodatkowych minut do wszystkich sieci (oprócz Play): łącznie 500 minut miesięcznie w promocyjnej cenie 90,00 zł z VAT
- Nowa Era 200 - 500 minut lub 1500 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych
oraz 500 dodatkowych minut do wszystkich sieci (oprócz Play): łącznie 1000 minut miesięcznie w promocyjnej cenie 150,00 zł z VAT

Dodatkowo:

W taryfach Nowa Era 20, Nowa Era 40 i Nowa Era 60:
-Wybrana osoba 200 za 5 zł: 200 minut na połączenia z jednym wybranym numerem Abonenta Era, Użytkownika systemu Tak Tak lub użytkownika sieci stacjonarnych
-Weekendy 200 za 5 zł: 200 minut w soboty i niedziele na połączenia do Abonentów Era, Użytkowników systemu Tak Tak i użytkowników sieci stacjonarnych

W taryfach Nowa Era 80, Nowa Era 100, Nowa Era 120, Nowa Era 200:
-Sieć rodzinna - Grupa 3 osobowa za 5 zł: 2000 minut na połączenia wewnątrz grupy Sieci rodzinnej na każdy numer telefonu
-Weekendy 2000 za 10 zł: 2000 minut w soboty i niedziele na połączenia do Abonentów Era, Użytkowników systemu Tak Tak i użytkowników sieci stacjonarnych.
TARYFA BIZNESOWA - NOWY PAKIET BIZNES Z WYMIANĄ TELEFONU:
1. Specjalny upust do abonamentu na cały okres trwania promocji w zależności od wybranej opcji, który nie pomniejsza kwoty do wykorzystania z Pakietu Wartościowego.
- Nowy Pakiet Biznes Prestiż w promocyjnej cenie 237,90 zł z VAT
- Nowy Pakiet Biznes 230 w promocyjnej cenie 140,30 zł z VAT
- Nowy Pakiet Biznes 120 w promocyjnej cenie 102,48 zł z VAT
- Nowy Pakiet Biznes 70 w promocyjnej cenie 65,76 zł z VAT
- Nowy Pakiet Biznes 40 w promocyjnej cenie 41,48 zł z VAT
- Nowy Pakiet Biznes 20 w promocyjnej cenie 21,90 zł z VAT

albo:

2. Dodatkowy Pakiet Minut do wszystkich sieci krajowych przez 24 pełne Cykle rozliczeniowe w zależności od wybranej taryfy:
- Nowy Pakiet Biznes Prestiż - dodatkowo 660 minut
- Nowy Pakiet Biznes 230 - dodatkowo 360 minut
- Nowy Pakiet Biznes 120 - dodatkowo 240 minut
- Nowy Pakiet Biznes 70 - dodatkowo 120 minut
- Nowy Pakiet Biznes 40 - dodatkowo 60 minut
- Nowy Pakiet Biznes 20 - dodatkowo 30 minut

Dodatkowo:

- Połączenia za grosz - w ramach promocji połączenia z 10 wybranymi numerami komórkowymi sieci Era, będą realizowane w cenie 1gr netto (1.22 gr brutto) za minutę.
TARYFA BIZNESOWA - FIRMA Z WYMIANĄ TELEFONU:
1.Upust na Abonament w wysokości do 50% przez okres 24 pełnych Cykli rozliczeniowych, w zależności od wybranej taryfy:
-Firma 55 w promocyjnej cenie 22,50 zł. netto
-Firma 115 w promocyjnej cenie 42,50 zł. netto
-Firma 215 w promocyjnej cenie 72 zł. netto
-Firma 325 w promocyjnej cenie 84,50 zł. netto
-Firma 445 w promocyjnej cenie 102 zł. netto
-Firma 700 w promocyjnej cenie 125 zł. netto

albo:

2. Dodatkowy Pakiet Minut przez okres 24 pełnych Cykli rozliczeniowych, w zależności od wybranej taryfy:
-Firma 55 -10 dodatkowych minut do wszystkich sieci oraz 65 minut na połączenia z numerami komórkowymi sieci Era
-Firma 115 - 85 dodatkowych minut do wszystkich sieci oraz 200 minut na połączenia z numerami komórkowymi sieci Era
-Firma 215 - 135 dodatkowych minut do wszystkich sieci oraz 350 minut na połączenia z numerami komórkowymi sieci Era
-Firma 325 - 175 dodatkowych minut do wszystkich sieci oraz 500 minut na połączenia z numerami komórkowymi sieci Era
-Firma 445 -205 dodatkowych minut do wszystkich sieci oraz 650 minut na połączenia z numerami komórkowymi sieci Era
-Firma 700 -300 dodatkowych minut do wszystkich sieci oraz 1000 minut na połączenia z numerami komórkowymi sieci Era

Dodatkowo:

- Połączenia za grosz - połączenia za 1 grosz netto (1,22 gr. z VAT) /za minutę z 10 wybranymi numerami komórkowymi sieci Era bezpłatnie przez 24 Cykle Rozliczeniowe.
W sumie to celowałem w NE80 + pakiet 500MB za 15pln, który był w sierpniu. Po jego wycofaniu coraz bardziej skłaniam się ku przenosinom do mBank mobile (27gr/min, 100MB za 5pln). Na razie chyba złożę wypowiedzenie i przeniosę numer do TakTak'a i poczekam na wyklarowanie sytuacji na rynku (może jakieś fajne pakiety na transmisję danych w TT?). Umowa kończy mi się w połowie listopada, więc mam jeszcze trochę czasu ;)....

Narka i pozdruffka - abes99 ;)

#364121  autor: orion81
 09 paź 2009, 20:20
Chciałem dzisiaj przedłużyć umowę... okazało się jedna, że telefonu, który sobie wybrałem - SE C702, nie ma nigdzie w Szczecinie, nie ma też w BOA... Wisi za to sobie cały czas w cenniku (w NE 60, którą chciałem wziąć - za 99 zl). Wszędzie mówią tylko: "Nie ma i już nie będzie". No i teraz się zastanawiam, bo straszna lipa... Ktoś się orientuje czy gdzieś jest jeszcze dostępny C702? A może jakieś nowe, ciekawe, w niewygórowanej cenie telefony wejdą wkrótce do oferty za te co powypadały? Hmm... a może poczekać jednak na ofertę świąteczną?

Ostatecznie jeszcze zostanie mi spóźnione wypowiedzenie umowy i przejście do Playa... Tam jest więcej telefonów w ofercie...

#364128  autor: pivovar
 09 paź 2009, 21:40
witam,

Czy zdążyło sie komuś, że na Iboa nie widzi oferty, tylko napis:

"Oferta dla stałych abonentów
Oferta przedłużenia umowy z siecią Era została przygotowana. Prosimy o kontakt pod numerem 602 900, wybierając opcję "Połącz z konsultantem". Przedstawienie nowych warunków oraz podpisanie umowy przez osobę upoważnioną, możliwe jest również w dowolnym sklepie sieci Era."

takie tajemnicze cudo, czyżby to już była tajemnica ... i nie podawali szczegółów ?
wcześniej przez tydzień była oferta bez telefonu, a tu nagle takie coś ... ZONK :|

pozdrawiam - PIVOVAR ;-)

#364133  autor: orion81
 09 paź 2009, 22:19
pivovar pisze:witam,

Oferta przedłużenia umowy z siecią Era została przygotowana. Prosimy o kontakt pod numerem 602 900, wybierając opcję "Połącz z konsultantem". Przedstawienie nowych warunków oraz podpisanie umowy przez osobę upoważnioną, możliwe jest również w dowolnym sklepie sieci Era."

takie tajemnicze cudo, czyżby to już była tajemnica ... i nie podawali szczegółów ?
wcześniej przez tydzień była oferta bez telefonu, a tu nagle takie coś ... ZONK :|
To jest właśnie oferta specjalna, czyli warunki inne od tych standardowych - przynajmniej u mnie tak to było (a właściwie jest wciąż...)

#364141  autor: JejoX
 09 paź 2009, 23:21
Witam,

Do niedawna byłem na etapie przeniesienia numeru do Play ale niekompetencja pracowników tej sieci woła o pomstę do nieba i po raz pierwszy spotykam sie z sytuacja w której siecia która stwarza problemy do przeniesienia numeru jest siec do ktorej chce sie przejsc :evil: Paranoja!Mniejsza o to:

Jestem w erze juz dobre 5-6 lat i do tej pory miałem pakiet komfortowy 160min za 85zł(jakoś tak). Po rozmowie z BOK zaproponowano mi:

Oferta bez telefonu

220min (do wszytkich sieci)
+
170min za 5zł (do wszystkich prócz Play oczywiście)
+
2000min(na każdy z dwóch wybranych numerow w erze) + 2000 dla każdych z tych dwóch numerów na połączenia do mnie.

Cena to 75zł brutto. Umowa 18mies

Co myślicie o tej ofercie?Da sie jeszcze coś utargować?

#364142  autor: st.konsultant
 09 paź 2009, 23:26
JejoX pisze:Witam,

Do niedawna byłem na etapie przeniesienia numeru do Play ale niekompetencja pracowników tej sieci woła o pomstę do nieba i po raz pierwszy spotykam sie z sytuacja w której siecia która stwarza problemy do przeniesienia numeru jest siec do ktorej chce sie przejsc :evil: Paranoja!Mniejsza o to:

Jestem w erze juz dobre 5-6 lat i do tej pory miałem pakiet komfortowy 160min za 85zł(jakoś tak). Po rozmowie z BOK zaproponowano mi:

Oferta bez telefonu

+
+
2000min(na każdy z dwóch wybranych numerow w erze) + 2000 dla każdych z tych dwóch numerów na połączenia do mnie.

To jest oferta standardowa. Z tym że w opcji bez aparatu nic więcej nie utargujesz.

#364143  autor: pachu
 09 paź 2009, 23:27

Znajomy wysłał wiadomość z IBOA w sobotę (po zalogowaniu mógł wybrać oferte z telefonem i bez) z prośbą o obniżenie kosztów, na którego mu nie odpisali. W środę zalogował się na stronie i miał taką informację. Zadzwonił tam i pyta. Konsultant na to, że dostali maila, lecz nie schodzą z tak niskich abonamentów jak Nowa Era 40 (oczywiście z telefonem). Gdy spytał dlaczego nie odpisali na maila to konsultant powiedział, że dzwonili do niego i ktoś odebrał, co jest nieprawdą. W czwartek (wczoraj) pisał o obniżenie z innego konta (na dwóch numerach kończy się umowa) także o Nową Erę 40. I co? Obniżyli... Takie rzeczy to tylko w erze.

#364145  autor: JejoX
 09 paź 2009, 23:38
st.konsultant pisze:
JejoX pisze:Witam,

Oferta bez telefonu

+
+

To jest oferta standardowa. Z tym że w opcji bez aparatu nic więcej nie utargujesz.
1.Standardowa mówisz-a stwarzaja taka otoczke wielkiej okazji :? A to w opcji z telefonem cos wiecej da sie utargować?

2.Da sie z nimi utargowac cos innego niz to co widnieje na ich stronie?

#364149  autor: pachu
 09 paź 2009, 23:49
JejoX pisze: Oferta bez telefonu

+
+

Za 70 złotych dostajesz 220 do wszystkich + 170 do wszystkich bez playa, a dodatkowo za 5 złotych masz te 2 numerki w Erze

Za 50 złotych jest 170 + 120 co daje łącznie 290.

Z abonamentu mogą zejść, jeżeli przedłużysz z telefonem.

#364158  autor: DiAbOlO
 10 paź 2009, 07:55
JejoX pisze: Co myślicie o tej ofercie?Da sie jeszcze coś utargować?
JejoX pisze: 1.Standardowa mówisz-a stwarzaja taka otoczke wielkiej okazji :? A to w opcji z telefonem cos wiecej da sie utargować?

2.Da sie z nimi utargowac cos innego niz to co widnieje na ich stronie?
Odpowiem pytaniem... A da radę przeczytać chociaż parę stron wstecz zanim zada się to samo pytanie, które jest już po raz n-ty zamieszczane :?:

Chyba wiadome jest i oczywiste, że jeśli chcesz zapytać się o coś w danym temacie na forum, to najpierw przejrzyj je, użyj opcji "Szukaj", a nie idziesz na łatwiznę i klepiesz te same pytania, które powtarzają się już od jakiegoś czasu...
W Twoim przypadku tym bardziej... Odpowiedzi masz na poprzedniej stronie. Jak pisałeś pierwszego posta to odpowiedź miałeś dosłownie parę linijek wyżej, więc nie kumam czy to takim wyzwaniem jest użycie scrolla czy paska przewijania :?: Widać, że tak...

...:::DiAbOlO:::...

#364167  autor: JejoX
 10 paź 2009, 11:12
abes99 pisze:Oto oferta jaką dostałem przez IBOA (w sumie to wklejam, żeby ludzie mieli pogląd co można w taryfach biznesowych dostać, bo o nich jest mało w tym wątku). I tak:

TARYFA INDYWIDUALNA Z WYMIANĄ TELEFONU:
- Nowa Era 20 - 30 minut lub 90 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych
oraz 30 dodatkowych minut do wszystkich sieci (oprócz Play): łącznie 60 minut miesięcznie
w promocyjnej cenie 20,00 zł z VAT
- Nowa Era 40 - 70 minut lub 210 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych
oraz 30 dodatkowych minut do wszystkich sieci (oprócz Play): łącznie 100 minut miesięcznie w promocyjnej cenie 25,00 zł z VAT
- Nowa Era 60 - 120 minut lub 360 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych
oraz 70 dodatkowych minut do wszystkich sieci (oprócz Play): łącznie 190 minut miesięcznie w promocyjnej cenie 40,00 zł z VAT
- Nowa Era 80 - 170 minut lub 510 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych
oraz 120 dodatkowych minut do wszystkich sieci (oprócz Play): łącznie 290 minut miesięcznie w promocyjnej cenie 60,00 zł z VAT
- Nowa Era 100 - 220 minut lub 660 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych
oraz 170 dodatkowych minut do wszystkich sieci (oprócz Play): łącznie 390 minut miesięcznie w promocyjnej cenie 75,00 zł z VAT
- Nowa Era 120 - 280 minut lub 840 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych
oraz 220 dodatkowych minut do wszystkich sieci (oprócz Play): łącznie 500 minut miesięcznie w promocyjnej cenie 90,00 zł z VAT
- Nowa Era 200 - 500 minut lub 1500 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych
oraz 500 dodatkowych minut do wszystkich sieci (oprócz Play): łącznie 1000 minut miesięcznie w promocyjnej cenie 150,00 zł z VAT

Dodatkowo:

W taryfach Nowa Era 20, Nowa Era 40 i Nowa Era 60:
-Wybrana osoba 200 za 5 zł: 200 minut na połączenia z jednym wybranym numerem Abonenta Era, Użytkownika systemu Tak Tak lub użytkownika sieci stacjonarnych
-Weekendy 200 za 5 zł: 200 minut w soboty i niedziele na połączenia do Abonentów Era, Użytkowników systemu Tak Tak i użytkowników sieci stacjonarnych

W taryfach Nowa Era 80, Nowa Era 100, Nowa Era 120, Nowa Era 200:
-Sieć rodzinna - Grupa 3 osobowa za 5 zł: 2000 minut na połączenia wewnątrz grupy Sieci rodzinnej na każdy numer telefonu
-Weekendy 2000 za 10 zł: 2000 minut w soboty i niedziele na połączenia do Abonentów Era, Użytkowników systemu Tak Tak i użytkowników sieci stacjonarnych.
Skoro to jest oferta indywidualna z wymiana telefonu to dlaczego ceny abonamentu sa takie jak bez wymiany???

#364172  autor: osachorzow
 10 paź 2009, 11:48
pivovar pisze:"Oferta dla stałych abonentów
też to mam... a wcześniej była oferta bez telefonu (umowa do lutego) i nagle takie zniknęła... a nie kontaktowałem się z Erą (ani oni ze mną) w sprawie przedłużenia umowy bo to stanowczo za wcześnie ;) może znów coś w iboa psują ;)

#364177  autor: mllodaa2
 10 paź 2009, 12:17
Witam
Miała 100min do sieci i 2x40min do innych sieci
przedluzylam przez mail na NE60 i dzis slucham saldo konta
ne60 - 120min
taniej w sieci 77min
oferta uniwersalna 77min
pakiet promocyjny 3070min

5paz dostalam odpowiedz na maila ze zgadzaja sie na moja oferte, wczoraj dopiero 9 dostalam maila ze paczka zostala wyslana, cykl rozliczeniowy konczy sie zawsze 8, wiec jak oni policza z ten miesiac ?

#364196  autor: pio5
 10 paź 2009, 15:50
abes99 pisze: W sumie to celowałem w NE80 + pakiet 500MB za 15pln, który był w sierpniu. Po jego wycofaniu coraz bardziej skłaniam się ku przenosinom do mBank mobile (27gr/min, 100MB za 5pln).
Ja właśnie jestem w trakcie przenoszenia się do mBank mobile. Chciałem około 80minut + minimum 100MB danych. Oferowali promocję Internetowa Okazja. Ale za 70min + 300MB zapłaciłbym 59zł * 24 = 1300 za 2 lata, powiedzmy 1000 po opchnięciu telefonu z promocji na allegro, wychodzi 42zł miesięcznie.

Za te 42zł miesięcznie w mBank mobile mam: 320MB i 100minut. A za to co mnie interesuje czyli 80 minut i 120MB place 27zł lub mniej jeśli nie wydzwonię wszystkiego, no i oczywiście nie jestem związany żadną umową, nie pasuje mi to się przenoszę, pojawiają się lepsze warunki (a w 2 lata się na pewno pojawią) to jako klient prepaid je dostaje a jak nie to zmieniam operatora na lepszego.

Moim zdaniem Era powinna pomyśleć nad Internetem w rozsądniejszych cenach i bardziej elastycznymi pakietami bo czasy osób które tylko dzwonią i SMSują powoli się kończą.

#364267  autor: Danio02
 11 paź 2009, 13:15
Właśnie jestem po rozmowie z Erą (w sprawie przedłużenia umowy, abonent od 8 lat). Aktualnie posiadam abonament na poziomi 85 zł (w tym 120 min darmowych). Interesuje mnie Iphone 3gs. Zaproponowali umowę na 2 lata, telefon w cenie 1099 zł (minus 150 zł z ERA Premia), daje 950 zł. Abonament 100 zł (w tym 280 min do wszystkich sieci + 220 do wszystkich oprócz Play). Sądziłem, że dostanę jakiś fajny pakiet internetowy, ale nici. Czy to atrakcyjna oferta? Jak sądzicie?

#364300  autor: rcicho
 11 paź 2009, 15:32
Danio02 - iPhone bez pakietu internetowego to samobójstwo finansowe. Telefon ten stworzony jest do obsługi internetu i bardzo często łączy się z siecią. Jeśli robi to przez wi-fi to nie problem ale jesli przez transmisję danych (po cenie z cennika) to jak przyjdzie pierwszy rachunek możesz się mocno zdziwić. Podobnie sytuacja z G1 (Android). Wytarguj minimum 0,5Gb danych albo kup iPhona na wolnym rynku i przejdz do mbank (tam transmisja danych najkorzystniej obecnie wychodzi).

#364368  autor: luke49
 11 paź 2009, 23:38
pachu pisze:

Znajomy wysłał wiadomość z IBOA w sobotę (po zalogowaniu mógł wybrać oferte z telefonem i bez) z prośbą o obniżenie kosztów, na którego mu nie odpisali. W środę zalogował się na stronie i miał taką informację. Zadzwonił tam i pyta. Konsultant na to, że dostali maila, lecz nie schodzą z tak niskich abonamentów jak Nowa Era 40 (oczywiście z telefonem). Gdy spytał dlaczego nie odpisali na maila to konsultant powiedział, że dzwonili do niego i ktoś odebrał, co jest nieprawdą. W czwartek (wczoraj) pisał o obniżenie z innego konta (na dwóch numerach kończy się umowa) także o Nową Erę 40. I co? Obniżyli... Takie rzeczy to tylko w erze.
Mnie dotyczy to samo zjawisko. Zwlekałem z wyborem oferty pomimo dostępności w iboa, ignorowałem wszystkie od nich telefony zapewne w sprawie przedłużenia, no i dziś ten sam tekst widnieje po zalogowaniu. Jestem z erą 4 rok, 2 ostatnie lata z rachunkami ponad 60zł, umowa kończy mi się na początku grudnia. Szukam oferty bez telefonu. W tych zaproponowanych przez nich mialem, zdaje się, za 50zł 270 minut za 30- 190, plus jakieś dodatki. Czego moge się spodziewać? wyboru oferty play?
http://web.playmobile.pl/pl/play-abonam ... rminalowa/
Pozdrawiam
  • Strona 9 z 96
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 96
  • 1
  • 7