Taka uwaga -- kumulują się przez 3 kolejne miesiące. Dopiero potem przepadają.Jakie było moje zdziwienie, gdy 1.10 zobaczyłem, ze kwota i minuty z poprzedniego miesiaca nie przepadły, tylko przeszły n akolejny miesiąc
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
najlepiej takie rzeczy sprawdzać w regulaminie albo pytać w saloniearek1969 pisze:nie bylo napisane na tym forum

Posiadasz zbędne ramki SIM? Skontaktuj się, jeśli nie widzisz jej na zdjęciach: https://goo.gl/photos/wGazR6P1LQtsuaTC9
Dobrze, że użyłeś słowa czasamiarek1969 pisze:czasami, tzn pracownicy, nie maja pojecia o co chodzi
wyglądają, jakby byli z innego świata, ale to moze kasa uderza im do głowy?

pzdr
Posiadasz zbędne ramki SIM? Skontaktuj się, jeśli nie widzisz jej na zdjęciach: https://goo.gl/photos/wGazR6P1LQtsuaTC9
całe dwie strony A4arek1969 pisze:Regulaminy sa dlugie

a nie wiecie przypadkiem czy te 20 zł co mam dostać w zamian za przeniesienie numeru to można wymienić na pakiet megabajtów?? dziś włączyli mi numer a od wczoraj jest możliwość kupienie 500mb za 15 zł więc pytam. a i jeszcze jedo jaka jest stawka za 100 kb bez żadnego pakietu. dziękuje z góry za odpowiedź
Ericsson t10s --> Sagem MY3052 -->Motorola C350 --> Siemens CT70 --> Sagem MY400X --> Sagem MY501C --> Sony Ericsson D750i --> Sony Ericsson J210i --> Motorola SLVR L7 THE BEST 

Regulamin promocji czytał? Wiedział na co się decyduje?vectra2.0 pisze:za przeniesienie numeru to można wymienić na pakiet megabajtów??
(hint: rozmowy glosowe krajowe komorkowe i stacjonarne, krajowe sms/mms nie premium, tyle; reszta, w tym dane poza bonusem)
Play Fresh - ofertavectra2.0 pisze:jeszcze jedo jaka jest stawka za 100 kb bez żadnego pakietu. dziękuje z góry za odpowiedź
Mam pytanko do Was. W dniu 15 listopada konczy mi sie umowa z erą i w związku tym postanowilem przeniesc numer do Play. Umowe o przeniesienie numeru podpisałem z play w dniu 1 pazdziernika, a przekazanie numeru nastapi 16 listopada.
I teraz mam pytanie: jaki bonus mi sie nalezy?? bo troszke sie ju pogubiłem
I teraz mam pytanie: jaki bonus mi sie nalezy?? bo troszke sie ju pogubiłem