Użytkownik
Ranga
Obserwator
Żaden absurd.Kotao pisze:TO JAKIŚ ABSURD! Podpisałem umowę na coś innego
To jest dopiero absurdalny pomysłKotao pisze:Więc na razie napisałem im że jak chcą zainstalować w moim domu swoje urządzenie to muszą podpisać ze mną umowę na odpłatne wykorzystanie przyłącza elektrycznego którego jestem właścicielem, na potrzeby zasilania swojej centralki. Zobaczymy czy jest to jakaś metoda.
Najpierw chociaż przeczytaj tą umowę...Kotao pisze:wmuszają we mnie coś czego nie chce i nigdy nie chciałem i wmawiają że właśnie na to podpisałem umowę.
No właśnie - nikt Cię nie zmusza do podpisania umowy z Tepsą - możesz przecież wybrać innego operatora,przynajmniej teoretycznie.Kotao pisze:W końcu prawa wolnego rynku odnoszą się do wszystkich,
Kotao pisze:A ja uważam że wcale nie jest to absurdalny pomysł, bo o ile tepsa może dzierżawić mi kabelek po którym dostarcza mi internet, ja mogę dzierżawić tepsie kabelek po którym pobierają prąd
Zarówno Dialog,jak i Netia dawały swego czasu radyjka...chyba CDMA2000/CDMAOne w paśmie coś około 1800 MHz.Marens pisze:Gdybyś miał do czynienia z Dialogiem, Netią to odpowiedź byłaby nie bo nie.