• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #363823  autor: pawelus
 07 paź 2009, 19:18
Witam. Otóż posiadam usługę Lepszy telefon do wygadania w Netii na linii TP, za niedługo kończy mi się u nich umowa, w związku z czym chciałbym zmienić na jakąś najtańszą ofertę na linii TP, tylko nie wiem jaka jest najtańsza i czy nie ma problemu z przejściem do innej firmy. Potrzebuję jak najtańszej usługi, ponieważ miesięcznie rozmawiam z domowego max 20min :shock: Z góry dzięki za odpowiedzi.

#363824  autor: elkanguro
 07 paź 2009, 19:29
Najtańszy chyba NOM z taryfą Dzwoń do mnie (abonament 28zł) - http://www.nom1044.pl/index.php?section=plany&id=28

Albo Era Linia Domowa za 30zł - http://www.era.pl/pl/indywidualni/taryf ... nia_domowa

A jeśli chodzi o przejście od jednego operatora innego niż TP również nie do TP to także chciałbym wiedzieć jak to wygląda w praktyce.

Virgin Mobile
--------------------------------------------
LTE Cyfrowy Polsat + HaloNet
NaszaSiec.net 15 Mbps + HaloNet

#364135  autor: tajniak
 09 paź 2009, 22:38
A jeśli chodzi o przejście od jednego operatora innego niż TP również nie do TP to także chciałbym wiedzieć jak to wygląda w praktyce.
To nie wygląda :) tylko ludzie robią WLR1->TP->WLR2

#364140  autor: elkanguro
 09 paź 2009, 23:18
Odpowiedź z Ery:
Pragnę poinformować, że usługa Era Linia Domowa działa na aktywnej linii TPSA. Nie ma znaczenia czy posiada Pan abonament u innego dostawcy.

Virgin Mobile
LTE Cyfrowy Polsat + HaloNet
NaszaSiec.net 15 Mbps + HaloNet