plustik pisze:knopers0 napisał/a:
Ja również chcę wziąć avilę w NE60 schodząc z punktów. Ale mam takie pytanie. Ogólnie będzie zależało mi na tym, żeby telefon mieć jak najszybciej jak to tylko będzie możliwe. I moje pytanie brzmi: Jak zadzwonię bo BOA i przełączą mnie bo BUK powiedzmy o 10 rano i wynegocjuję ofertę odpowiednią dla mnie (czyli największe obniżki abo jakie tylko się da

) to oni to od razu zapiszą na moim koncie i będę mógł np o 15 iść do salonu, podpisać umowę i odebrać telefon w jednym dniu? Czy muszę jakiś czas czekać po rozmowie z BUK?
taka informacja powinna od razu pojawić się na Twoim koncie, także bardzo możliwe że załatwisz to w tym smaym dniu. Jak będziesz dzwonil to musisz z konsultantem to uzgodnić, ewentualnie podać salon do którego się zgłosisz. Acha, no i lepiej podzwon po salonach w okolicy czy wogóle mają taki telefon na stanie, żebyś nie musiał chodzić...
A jeszcze jedno: w mojej miejscowości jest autoryzowany punkt sprzedaży ery, nie ma salonu. Mogę odebrać w takim autoryzowanym punkcie też czy muszę jechać do jakiegoś salonu? Czy to obojętnie? Pytam na wszelki wypadek, żebym nie miał wielkich oczu ze zdziwienia za ok. 2 tygodnie...
Było: C55, 5510, MYX 6-2, V980, C75, 5210, 6510, 6230, 6230i, k550i, 6310i, N82, M8800 Pixon, d900i, Wave 723, Wave II, Lumia 920 i 930
+wiele na dłużej lub krócej
Jest: Samsung: Galaxy S7, Galaxy J3'16, Nokia: 6300