Awa odpowiedziała Ci już na poprzedniej stronie...
awa2001 pisze:Tak, przechodzą, jelsi zostajesz w tym samym planie, jesli go zmieniasz np. z TP na Orange Abonament to przepadają, skoro miales 400 sm to jestes w nowym, wiec przechodzą
uzyszkodnik pisze:Ile dostanę darmowych minut (oferta 24 mce bez telefonu)?
Czy dostanę do tego 2 lub 3 prezenty?
Czy mogę dokupić z 50% rabatem (+12,5 zł co miesiąc) Popołudnia i wieczory?
Jeśli nie to na co mogę liczyć?
Darmowych minut - technicznie żadnych. 150 minut do wykorzystania w ramach abonamentu.
3 prezenty.
Jeśli masz bardzo duży zysk - możesz. Ale promocja jest do wykorzystania tylko z kupnem telefonu, więc szanse raczej niewielkie.... Chyba że telefon Ci zwisa, wtedy poproś o taki do którego dorzucą Ci te popołudnia i weekendy.
Ewentualnie... 55zł razy dwa na całe 24 miesiące, popołudnia i weekendy za 12.5zł co miesiąc, umowa bez telefonu. 200 minut do wszytkich sieci, ale stawki za połączenia - 55 groszy.
piotr2802 pisze:Ja to nie rozumiem tego Orange.

W jeden dzień przy przedłużaniu umowy na 24 miesiące z abonamentem 35 zł Pan zaoferował mi orange free za pół ceny przez 24 miesiące. Gdy pojawiłem się za tydzień w tym samym miejscu aby sfinalizować umowę przedłużeniową ten sam Pan z przykrością stwierdził że już nie może mi zaoferować intenetu Orange free na 24 miesiące tylko na 12 miesięcy za połowę ceny. Oczywiście że się nie zgodziłem i poczekam jeszcze , może coś się zmieni bo bardzo mi zależy aby mieć internet w komórce. Nawet na tych prezentach mi tak nie zależy jak na internecie, oczywiście za pół ceny.
To czemu się nie zdecydowałeś od razu, od ręki...? Jeżeli padają słowa - oferta jest przygotowana na tą chwilę, nie ma żadnej gwarancji że powtórzy się za tydzień - to nie jest to wyssane z palca. Może się powtórzyć, może się nie powtórzyć, w drugim przypadku - Twoja strata. Najprawdopodobniej w międzyczasie system zarejestrował nową fakturę i zmienił Ci się zysk.
h.des pisze:Jasne ale to nie była żadna nowość

Choć coraz bardziej wydaje mi się ze to był raczej jakiś dodatkowy pakiet zł poprzez który stawka była by obniżona, choć specjalnie pytałem się czy jest to obniżenie ceny za połączania do wszystkich sieci i owa pani to potwierdziła.
No cóż, ktoś mądry się wypowie to sprawa będzie wyjaśniona

Cóż, po prostu Ci skłamala [albo sama nie wiedziała i w to wierzyła...], jeżeli zadałeś jej tak bezpośrednie pytanie. Jest to dokładnie tak jak myślisz - dodatkowy pakiet złotówek, ewentualnie jakieś bonusowe minuty, trochę zabawy matematyką, i mamy stawki za 35groszy za minutę.