• Wszystko, co związane z systemami z rodziny Windows
Wszystko, co związane z systemami z rodziny Windows
 #362907  autor: galtom
 01 paź 2009, 18:25
Hej,

Pyt nr 2 :-)

Pierwsze godziny obcowania z X1 sa calkiem pozytywne. Niemniej jednak swiat softu dla WM jest pewnie tak samo bogaty jak ten dla Symbiana (ktory znam bardziej). Co na pewno warto od razu sciagnac i zainstalowac (jak na swierzego XP). Np. klawiartualna w X1 (korzysta sie zniej czasem) jest straszna - czym (i jak o ile to klopot) ja zastapic?

Inne propozycje ciekawych dodatkow (uprzyjemnijacych i ulatwiajacych zycie)?

Ps. Jak sformatowac karte pamieci?

Pozdrawiam,
Galtom

#362925  autor: vinc
 01 paź 2009, 20:51
galtom pisze:Inne propozycje ciekawych dodatkow (uprzyjemnijacych i ulatwiajacych zycie)?
Wszystko rozbija się o to na czym Ci zależy ;) Najważniejszy jest Total Commander bez tego ani rusz :)
galtom pisze:Co na pewno warto od razu sciagnac i zainstalowac (jak na swierzego XP). Np. klawiartualna w X1 (korzysta sie zniej czasem) jest straszna - czym (i jak o ile to klopot) ja zastapic?
To zależy do czego Ci służy klawiatura softowa... Polecam FingerKeyboard
galtom pisze:Ps. Jak sformatowac karte pamieci?
Podłącz do kompa w trybie pamięci masowej i sformatuj.

Obrazek

#362946  autor: galtom
 01 paź 2009, 21:57
Przydalaby sie klawiatura do uzywania palcem (zakladam, ze to wlasnie fingerkeyboard), latareczka oraz info jak zainstalowac cholerna automape (mam org. plyte do phona, itd..) nad ktora siedze juz 2h (telefon w trakcie za kazdym razem twierdzi ze konczy musi pamiec mimo iz instaluje na karte sd).

Pozdrawiam,
Galtom

#362971  autor: Klusek
 02 paź 2009, 08:32
galtom pisze:jak zainstalowac cholerna automape (mam org. plyte do phona, itd..) nad ktora siedze juz 2h (telefon w trakcie za kazdym razem twierdzi ze konczy musi pamiec mimo iz instaluje na karte sd).
Może na karcie kończy Ci się miejsce? AutoMapa wcale mało miejsca nie zajmuje tym bardziej jeżeli masz AM z mapami całej Europy.

Obrazek
Obrazek

#362992  autor: galtom
 02 paź 2009, 12:56
to tylko mapa polski/ europy (licencja na polske) a karta ma 4gb (i jest czysta)

Pozdrawiam,
Galtom

#363000  autor: Klusek
 02 paź 2009, 13:49
Jak instalujesz? Najlepiej podłącz telefon w trybie pamięci masowej, lub włóż samą kartę do czytnika i wtedy zainstaluj. Ja tak robię i nigdy nie miałem problemów z instalacją AM.

Obrazek
Obrazek

#363098  autor: galtom
 02 paź 2009, 21:31
juz jest git! dzieki :-)

Pozdrawiam,
Galtom

#363229  autor: vinc
 03 paź 2009, 18:58
galtom pisze:Przydalaby sie klawiatura do uzywania palcem (zakladam, ze to wlasnie fingerkeyboard)
Dobrze zakładasz ;)
latareczka
Też się znajdzie KLIK

Obrazek