• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#362845  autor: darase
 01 paź 2009, 12:57
jest nowa oferta do laptopa. multimo mobile 7GB za 50zl

eCoal i nie ma problemu :-)

#362923  autor: f_crane
 01 paź 2009, 20:42
A ile się ma czasu na wykorzystanie tego?Co ile trzeba doładowywać konto?

----------------------------------------------------------
Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie — oto prawdziwa wiedza.
 #362956  autor: elvis.fan
 01 paź 2009, 23:06
"[quote=""Patryklol""][quote=""Marens""]Gdyby ktoś chciał zachwalać Play jaki on jest superszybki i stabilny.
Studenci do Wrocławia wracają, za 2 tygodnie zaczyna się rok co widać tutaj
[url=http://www.speedtest.net/result/567923859.png]Obrazek[/URL][/quote]

Nie jestem pewien, czy to wina Play'a. Miałem podobnie,(też studiuję we Wrocku) dopóki nie usunąłem wirusów. Dopiero gdy zmieniłem swoje antywirusa i gruntownie przeskanowałem prędkość podskoczyła mi ponad dwukrotnie. Zainstaluj sobie darmową 30dniową wersję F-Secure'a. Jesli ten antywirus nie zadziała to chyba żaden Ci nie pomoże. podaję link https://store.f-secure.com/cgi-bin/dlre ... esid=TRIAL .[/quote]

Zgadzam się z Tobą w 100 %. Ja także miałem strasznie spowolnionego neta. Dopiero kolega z pracy mi powiedział, żebym zainstalował F-Secure'a i przeskanował kompa. Jak ręką odjął ;]"

#362958  autor: Marens
 01 paź 2009, 23:18
elvis.fan pisze:
Zgadzam się z Tobą w 100 %. Ja także miałem strasznie spowolnionego neta. Dopiero kolega z pracy mi powiedział, żebym zainstalował F-Secure'a i przeskanował kompa. Jak ręką odjął ;]"
Macie mnie za idiotę?
Komputer jest czysty, KIS, netstat czysty.
Nawet na Ubuntu zamula.

PS. Jak wkładam kartę Plusa\Orange to wirusy same się osuwają?

#362963  autor: maniek
 01 paź 2009, 23:38
f_crane pisze:A ile się ma czasu na wykorzystanie tego?Co ile trzeba doładowywać konto?
limit jest miesieczny a umowa bezterminowa. Mozesz modem kupic na wlasnosc lub w dzierzawe 8zl miesiecznie. Aktywacja 24.40. Abonament 55 zl.

#362964  autor: abcd
 01 paź 2009, 23:46
A ten modem to HSDPA+CDMA może? I ile kosztuje? Swoją drogą, to chyba obecnie najlepsza oferta, więc możemy spodziewać się ruchu ze strony Playa - albo obecna oferta bez lojalek albo pół umowy za darmo albo 10GB za 45 zł dla wszystkich (Orange ma mimo wszystko lepszy zasięg, więc promocja Playa musi być sporo atrakcyjniejsza).

#362965  autor: maniek
 01 paź 2009, 23:51
Modem hsdpa cena zalezy od dlugosci trwania umowy 39 zl (2 lata) 119 (1 rok) 129 (bezterminowa) do 299(na własność). W chwili obecnej maja tylko se md 300.

#362981  autor: roni_
 02 paź 2009, 11:44
@MARENS nie tylko ciebie mają za idiotę. Wszystkich forumowiczów mają za idiotów. Przecież jak byk widać, że Patryklol i elvis.fan to ta sama osoba podstawiona, żeby reklamować F-Secure.

#362982  autor: Marens
 02 paź 2009, 11:57
Zmęczony byłem i nie zauważyłem
Kod: Zaznacz cały
 Re: Sprawdz antywirusem  
Swoją drogą od rana walczę z wirusami, tzn próbuje znaleść ale wszystko wskazuje na to że jednak system mam czysty. Jeszcze jedno, coś Wam nie idzie F-Sekure tak jak chcielibyście. Jego skuteczność jest niczym Avast, tak miałem porównanie bo TP daje jako dodatek. Więc lepiej darmowy AVG, a jak płatny to KIS i Norton :wink:

Co do P4, tak działa Vectra 1Mbit/256kbps
Więc z komputerem jest wszystko wporządku
Obrazek

[ Dodano: 2009-10-03, 09:51 ]
Obrazek