• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 3 z 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

#361672  autor: Vieslav
 25 wrz 2009, 09:09
Chyba chodziło o przypisanie jednej karty do kilku użytkowników. Też próbowałem i nie ma takiej możliwości.

#361680  autor: aizo
 25 wrz 2009, 11:36
Chyba chodziło o przypisanie jednej karty do kilku użytkowników. Też próbowałem i nie ma takiej możliwości.

To też by bylo taknie nie halo, znaczy dla nas ok ale moglo by sie znaleść kilka osob co by sobie kupowalo między sobą. Więc byl by komentarz plus punkty(wiem,że allegro tego zabrania ale ludzie i tak robią takie myki)

Połączenie nie może być zrealizowane.

#361689  autor: Vieslav
 25 wrz 2009, 12:57
Zapomniałeś o prowizji od sprzedaży (lepiej już wydać te pieniądze na rozmowy telefoniczne, a na jedno wyjdzie) oraz o tym, że komentarz od jednej osoby = tylko jeden punkt więc nawet jak ta osoba wystawi ci 100 pozytywnych to i tak doliczą ci jeden punkt.

#361695  autor: Semnom
 25 wrz 2009, 13:23
Nigdzie nie mogę znaleźć oferty usług , na które wymienić można punty. Czy można je wymienić na minuty w nowym abonamencie? W programie Profit nie można było.

#361703  autor: mikage1
 25 wrz 2009, 14:13
bo jeszcze takiej oferty nie ma...

Sony CMD-CD5 - ma już 11 lat... a na oryginalnej baterii wytrzymuje 3 dni :)

#361711  autor: Zephon
 25 wrz 2009, 15:00
Ja mam teraz pytanie. Mam zetafona, jestem zarejestrowany, mam kartę jest git. ALE: Jeżeli ojciec też ma orange to muszę rejestrować jego nr na orange.pl i tam wprowadzić mój numer karty, żeby mi pkt nabijało?? I drugie pytanie, jak jest z neostradą?? Trzeba się na tp zarejestrować i też ten numer wprowadzić??

Samsung R200s=>Siemens A52=>Nokia 6020=>Siemens CX65=>Sony Ericsson D750i=>Nokia N73 ME=>Samsung D900i=>Motorola E8=>Nokia C5=>Sony Ericsson Xperia Arc S=>Samsung Galaxy S III=> HTC One m7=> HTC 10=> HTC U12+

#361739  autor: aizo
 25 wrz 2009, 17:32
Zephon,

Czytaj od pocątku ten temat jest wyjaśniony podobny problem jaki ty masz (nie z neo)

#361740  autor: ciuchcia
 25 wrz 2009, 17:42
U mnie w rodzinie aktualnie zrobily sie 2 (albo nawet 3) karty. czy da sie je polaczyc w jedno konto ?

#361742  autor: aizo
 25 wrz 2009, 17:48
ciuchcia, czytaj weśniejsze posty!!Jest opisany także twój problem. To nie jest 20 stron do czytania

#361751  autor: ciuchcia
 25 wrz 2009, 18:58
widocznie zle sie wyrazilem. Babcia dostala karte w realu, ojciec na BP, a ja mam na allegro. Obecnie tylko moja jest zarejestrowana. Do pozostałych trzeba zlozyc formularz z danymi. Czy da sie w tym wypadku punkty z tych 3 kart przelac na jedno konto - chodzi o to, ze na karte z reala trafily punkty ze starego programu lojalnosciowego real, i to samo stalo sie z bp .. a to raczej malo korzystna sytuacja. Przejrzalem caly temat i takiego pytania nie znalazlem.

#361765  autor: aizo
 25 wrz 2009, 20:26
To Cię przepraszam fakt. Mysałem ze masz np 3 karty orange.
Jak jest w Twojej syutacji doklądnie nie wiem ale chyba sie tak nie da ale pewien nie jestem .Nie da sie przelaćpunktów z konta na konto
Zbieraj punkty tam gdzie masz najwięcej punktów..

#361780  autor: kubik
 25 wrz 2009, 20:59
aizo pisze:To Cię przepraszam fakt. Mysałem ze masz np 3 karty orange.
Jak jest w Twojej syutacji doklądnie nie wiem ale chyba sie tak nie da ale pewien nie jestem .Nie da sie przelaćpunktów z konta na konto
Zbieraj punkty tam gdzie masz najwięcej punktów..
jak już wspomniałem wcześniej, można połączyć na stronie PayBack wszystkie karty jakie się posiada. w końcu do 15.09 każdy mógł posiadać kartę BP, Real, Profit etc. równolegle.

#361896  autor: ciuchcia
 26 wrz 2009, 16:36
tak - to wiem, ale babcia poszła do reala i przelali jej na nowa karte payback ... to samo zrobil ojciec z karta BP ;/ a ja juz wczesniej zalozylem sobie karte i przelalem punkty z allegro ;p to smiesznie wyszlo :D

#361978  autor: pumba
 27 wrz 2009, 11:34
ciuchcia, nie wiem czy już to robiłeś ale jak się zalogujesz na stronie www.payback.pl to po lewej stronie masz ramkę MÓJ PAYBACK z linkami i przedostatnia pozycja to jest Połącz konta i tam możesz dodać karty które razem z twoją będą zbierać punkty na jedno wspólne konto czyli przykładowo logujesz się na swoją kartę a przez wspomnianego linka dopisujesz kartę BP taty i kartę real babci ;)

#361990  autor: kubik
 27 wrz 2009, 12:25
pumba pisze:ciuchcia, nie wiem czy już to robiłeś ale jak się zalogujesz na stronie www.payback.pl to po lewej stronie masz ramkę MÓJ PAYBACK z linkami i przedostatnia pozycja to jest Połącz konta i tam możesz dodać karty które razem z twoją będą zbierać punkty na jedno wspólne konto czyli przykładowo logujesz się na swoją kartę a przez wspomnianego linka dopisujesz kartę BP taty i kartę real babci ;)
właśnie to próbuję lekko zasugerować ;o)

#362204  autor: ciuchcia
 28 wrz 2009, 15:47
o dzieki ... pozniej sprobuje ;)

#362587  autor: Pawlitko
 30 wrz 2009, 00:18
Ja jestem teraz ciekaw czy orange bedzie dawać dodatkowe punkty PAYBACK za polecenie zapłaty.. Bo to mnie tylko trzymało przy abo.. Jak tego teraz nie bedzie to przechodze na POP :)

#363591  autor: cbool
 06 paź 2009, 10:33
dostal juz ktos moze karte zamawiana przez orange.pl?
czy 150 punktow za rejestracje na orange.pl ma juz ktos na koncie, ile trzeba czekac by te punkty wplynely?
jezeli nie ma sie jeszcze karty to mozna zbierac punkty, chodzi mi o np. doladowania czy allegro?

dzieki za pomoc

EneRgY@=->

#363599  autor: aizo
 06 paź 2009, 11:40
cbool pisze:dostal juz ktos moze karte zamawiana przez orange.pl?
czy 150 punktow za rejestracje na orange.pl ma juz ktos na koncie, ile trzeba czekac by te punkty wplynely?
jezeli nie ma sie jeszcze karty to mozna zbierac punkty, chodzi mi o np. doladowania czy allegro?

dzieki za pomoc
Nie karty jeszcze nie dostałem.
Ale jakiś czas temu przeszedł mi @ ,,Witamy w programie Payback,,
Sądze, żę od tego momentu punkty mi sie naliczają.
Numer karty podałem na dwóch numerach oraz allegro(zakupów jeszcze nie robiłem)

Na kratę trzeba czekać do miesiąca momentu rejestracji na Orange
Kart pewnie mają sporo do wysłania więc to może sie przedłużyć

(jeśli rejstrowaleś sie przed 23 września jako datę rejst.licz właśnie 23 bo wtedy orange rozpatrywało wnioski)

• Strona 3 z 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4