grzybow1 pisze:Witam to mój pierwszy post na forum,
również kończy mi się umowa z orange oferta którą teraz posiadam to "Co za numer 100% więcej" czy coś takiego.
W ramach abonamentu za 25 zł mam 50 zł na wykorzystanie i darmowe wieczory i weekendy za darmo.
Otrzymalem telefoniczna ofertę która wyglądala następująco w abo 25zl:
40 min all + 30 min all
180 min na rozmowy w weekendy w orange
umowa na 18 miesiecy.
Mozna wycisnac cos wiecej bo nie podoba mi sie ta oferta, wiem że takiej samej jak poprzednia nie mam najmniejszej szansy otrzymać ale spodziewałem się czegoś lepszego....
P.S. Co muszę zrobić jeśli chciałbym przenieść aktualny numer na kartę? Ponieważ 90% znajomych mam w orange i Nowe Orange GO wygląda całkiem obiecująco.
Od końca - przeniesienie numeru na kartę to wizyta w salonie, w okolicy końca umowy.
Co do oferty - jedno pytanie, dużo smsujesz? Jeżeli tak, to postaraj się wycisnąć taki zestaw: 20gr do Orange, pakiet 1000sms, weekendy zostają.
Jeżeli tylko dzwonisz, to zamiast smsów spróbuj zawalczyć albo o popołudnia i weekendy za 12.5, albo o Wszyscy w Orange 18 Extra. Jeżeli uda Ci się dostać WW18E na całą umowę, to wydaje mi się że masz lepiej niż na kartę [125+90->120+180=395->420 min... za 25zł miesięcznie].