• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#355748  autor: Prezesek
 28 sie 2009, 10:39
W PLAY roaming naliczany jest poza abonamentem, sms i mms tak samo oraz sms i rozmowy konkursowe... w ofercie dla biznesu oczywiście. Dla priv minuty są wymienne na sms i chyba mms, a roaming i konkursowe poza abo. Poza tym PLAY nie sprawuje się za dobrze za granicą, więc przemyśl sprawę kilka razy przed podpisaniem umowy z PLAY.

#355765  autor: derekpl
 28 sie 2009, 11:46
Tak wiec dzieki
Teraz sprawa jasna Pomarnczowy lub Plus (ani do jednej sieci nie palam entuzjazmem ani do drugiej)

#357117  autor: matig89
 02 wrz 2009, 19:23
sa jeszcze taryfy firmowe w Playu. Starsza oferta Play dla firm dostępna u doradców (kontakt na priv) za 50 zł dostajesz 70 na wykorzystanie do wszystkich, za 125 masz 210 a za 300 masz 600zł:)

Doradca Biznesowy Play
poszukujesz oferty dla siebie, zglos sie: http://doradcaplay.xgsm.pl
zapraszam tez na strone: www.doradcabiznesowyplay.dl.pl

#357119  autor: Pijo
 02 wrz 2009, 19:30
matig89, strasznie dużą masz wiedzę o taryfach Play będąc tylko bratem doradcy Play :wink:

#357126  autor: matig89
 02 wrz 2009, 19:42
mam z nim dobra umowe wiec musze troche wiedziec o czym pisze:) No a poza tym sam mam telefon w Playu wiec sie interesuje tym co maja w ofercie:)

Doradca Biznesowy Play
poszukujesz oferty dla siebie, zglos sie: http://doradcaplay.xgsm.pl
zapraszam tez na strone: www.doradcabiznesowyplay.dl.pl

#357614  autor: hans1054
 05 wrz 2009, 09:25
Witam

Mam Orange abonament i roaming jest rozliczany z abonamentu wiem to na 1000% bo byłem za granica i Orange pobierało mi z abonamentu rozmowy roamingowe.

W starszym planie jak plan na rozmowy który został już wycofany jest tak że opłaty roamingowe liczą się ponad abonament ale przy najnowszym planie taryfowym naprawdę nie masz sie co obawiac bo opłaty roamingowe ściągają sie ze środków

INTERNET Beskid Media 1GB/300mb

#361283  autor: st.konsultant
 22 wrz 2009, 23:59
Jakoś umknął mi ten temat wcześniej a widzę, że kilka błędnych informacji na temat Ery się tutaj znalazło ;)

Może komuś się przyda to info:)
W taryfach Nowy Pakiet Biznes roaming jest rozliczany jak najbardziej z pakietu wartościowego. Nie ma dodatkowych opłat na fakturze(chyba, że ktoś przekroczy pakiet wartościowy).