Czy 81 MB, które zawiera ta Nokia wystarcza? Mam zamiar sobie ją kupic, ale nie wiem, czy co dwa dni nie będę musiał kasowac aplikacji???
Po wgraniu nawigacji i innych programów zostanie mi coś?? Niech odpowiedzą Ci co mają ten telefon.
No tak... No ale nawigację trzeba zainstalowac na komórce, bo na karcie się nie da, a to troszkę zajmuje... A tu jeszcze motyw, kilka aplikacji i gier-czy to wystarcza???
Na N82 korzystałem z nawigacji "Garmin Mobile XT" i instalowała się ona na karcie pamięci. Tak samo jest z fabryczną nawigacją Nokii, która jest zainstalowana na karcie pamięci, którą dostajemy wraz z telefonem.
Nokiowa aplikacja do nawigacji instaluje się na pamięci telefonu ale to niewiele zajmuje, mapy wgrywa się na kartę. Nie ma się czego bać. Gry pakuj na kartę i aplikacje też.
Jakby trzeba było wgrywac nawigację do pamięci wewnetrznej, to uwierz mi, ale raczej mało telefonów było na polskim rynku z obsługą GPS, choćby popularna w Erze 6650 Fold/T-mobile, która ma wbudowanej pamięci 30 MB rajtur, poza tym programy jak i aplikacje możesz sobie instalowac na karcie pamięci... Żadnego problemu nie widzę.
Don Ciechu pisze:aplikacje na pamieci, a reszta na karte.
uwazam,ze glupstwa piszesz
lepiej wszystko co instalujemy instalowac na pamieci karty chyba,ze specyfikacja instalowanej aplikacji wymaga instalacji w pamieci telefonu(sa to sporadyczne przypadki)