iBOA ery padło - nie generuje faktur po 28.05...
Ostatnio zmieniony 05 cze 2009, 23:11 przez despera, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak juz to wyslij "Nie" po 80888... Ja jestem wypisany ze spamu i dostaje SMSy z IBOA... Moze jakies opoznienia po burzach...ymek pisze:w celu niedostawania sms'ów od ery (czyt.spamów), wysłałem sms o treści "N" pod 8002
Dzisiaj mogłem wejść bo dostałem sms-a, lecz nie mogę sprawdzić wszystkiego. Na jednym telefonie sprawdziłem ile pozostało mi do końca minut a na drugim i trzecim już się nie dało. Faktur w ogóle nie mogę podglądnąć. st.konsultant czy za zapłacony telefon w ramach przedłużenia umowy Era powinna doliczyć mi pkt. Era Premia?st.konsultant pisze:Jak jest dziś nie mam pojęcia bo mam wolne
Ja odpowiem. Tylko faktury billingowe sie licza do EP.Prometo pisze:st.konsultant czy za zapłacony telefon w ramach przedłużenia umowy Era powinna doliczyć mi pkt. Era Premia?
Tak padło. Napisałem do nich wczoraj e-maila i pracownica Ery dzwoniła do mnie dzisiaj z informacją, że w dniu dzisiejszym nie będą mogli odpowiedzieć bo mają awarię.metpablo pisze:Znowu coś zdechło. Od paru godzin bezskutecznie próbuję się zalogować, a serwis i-boa jest zupełnie niedostępny.