nie, zysku nie generuje kwota abonamentu, ani staż.
Wróciły wieksze rabaty było max75 zl netto, jest 200 zl netto
nie pisze o ofercie firmowej
dostales rabat adekwatny do zysku
Ale w dalszym ciągu nie chcecie napisać co generuje zysk. Ja o to akurat nie pytałem ,ale dlatego napisałem poprzedniego posta bo skoro przy abo za 30zł wydzwaniam co miesiąc na kwote 130 zł (razem z abonamentem ) i chyba nie wygenerowałem zysku skoro takie ceny i dali zamiast upustów na telefon. Więc też bym chciał wiedzieć co generuje zysk? Rachunki po 1000zł ? Czy to też by było za mało?
Ok, dziś poszedłem znów do salonu wiedziony tym że są rabaty i dostałem dobrą propozycję ,stary mój abonament i ta nieszczęsna Nokia 5800 za 391zl + vat.(po odjęciu punktów profit) Ucieszony zgodziłem się podpisać przedłużenie umowy , konsultantka przynisła telefon. I nie kupiłem bo się podobno okazało że te numery seryjne nie mogą być sprzedane do mojego abonamentu a tych właściwych nie ma narazie w magazynie nawet.
Czy drodzy konsultanci możecie mi to wytłumaczyć. bo w salonie pani nie potrafiła.
A więc jeśli chodzi o kpinę to raczej Orange kpi chyba sobie ze mnie a nie odwrotnie.
Jestem bardzo ciekaw odpowiedzi. W żadnym wypadku z was nie kpie, szanuje że próbujecie pomagać.
więc wytłumaczcie mi jak to jest że telefon który fizycznie trzymałem już w ręku nie mógł zostać mi sprzedany tylko dlatego że on jest przeznaczony tylko do nowych abonamentów. A do mojego jaki jest ? z innym softem? Nie rozumiem co ma numer seryjny telefony do abonamentu. I nie winie tu pani z salonu bo ona podała mi cenę ,przyniosła fona i nie mogła mi go sprzedać bo system odmówił.
No chyba że mnie w konia robiła cały czas.