• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #359059  autor: stereofonika
 11 wrz 2009, 16:22
Czy ktos czeka moze w plusie na nokie E 71 lub N 95, a moze na SE C905?? Ja czekam na nokie E71 od poczatku lipca i ciagle mnei zwodza, ze telefon bedzie. Juz mi minela umowa a telefonu dalej nei ma;/
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2009, 19:06 przez stereofonika, łącznie zmieniany 1 raz.

#359080  autor: kwistas
 11 wrz 2009, 18:51
stereofonika, słuchaj bez łaski powinny Ci ściągnąć telefon z innego salonu lub magazynu, musisz się upominać. Takim obiecywaniem za przeproszeniem plują ci w twarz, ponieważ to im powinno zależeć na ściągnięciu telefonu na czas. Ja bym straszył rozwiązaniem umowy i tyle.

#359085  autor: Kaczy
 11 wrz 2009, 19:08
kwistas pisze:słuchaj bez łaski powinny Ci ściągnąć telefon z innego salonu lub magazynu
Kwestią czy takie telefony są na magazynie. Już nie raz było pisane na forum, że wiele telefonów, które są w cenniku są wirtualne - czyli tylko na papierze.
Na magazynie pojawia się rzadko i w małych ilościach.
A co do innych salonów - rzadko się zdarza, że inny salon odda Ci telefon. To tak jakby oddał część swojej wypłaty.

...::: Made for loneliness :::...

#359092  autor: stereofonika
 11 wrz 2009, 19:41
No wlasnie problem w tym, ze na magazynie nie maja zadnego z telefonow ktory chce, a najsmieszniejsze jest to, ze z tych nowszych i fajniejszych maja tylko nokie e75, ktorej cena po 8 latach wspolpracy nei podlega obnizce, masakra;/ chyba trezba zmienic siec.

#359104  autor: Nidor
 11 wrz 2009, 21:13
Cóż... Nie mam już wglądu do ostatnich planów zakupu, ale na połowę sierpnia wyglądało to tak.
E71 - brak w ofercie, nie ma planów zakupu. Jeśli ktoś w Plusie obiecał Ci E71 jest niepoważny.
N95 - jak wyżej.
O SE C905 zapomnij.

#359121  autor: kwistas
 11 wrz 2009, 22:12
Wniosek jest jeden, jeśli nie ma go w Plusie można go kupić na wolnym runku, nowego z gwarancją bez simlocka.

Mój znajomy chciał sobie kupić E75 leci do salonu Plusa (taki fan boy Plusa), tam wołają od niego 1200zł w abo chyba za 75zł, cóż reakcja mogła być jaką każdy się spodziewa, poleciłem mu żeby kupił sobie telefon na wolnym rynku, ale nie miał kasy, poleciał do salonu Nokii wziął telefon na raty, spłaca go po chyba 30zł miesięcznie, przeniósł numer jak później przyznał mi sam "złodziejskiej sieci" do Playa i jest zadowolony. W przeliczeniu na dzień dobry zaoszczędził ponad 1000zł, bo jednak 75zł miesięcznie to nie mały wydatek mając czworo dzieci do wyżywienia.

#359164  autor: stereofonika
 12 wrz 2009, 02:51
Jak juz przedluzam umowe, to warto wziac jakis fon za 1zl i sprzedac, bo minuty za przedluzenie bez telefonu to sa smieszne. Normalnie jawne wprowadzanie w blad klienta z tymi telefonami, w orange i w play E71 jest ciagle dostepna, tylko ten dziadowski PLUS nic nie ma;/

#359240  autor: Nidor
 12 wrz 2009, 14:40
Hehe...
Jak w Plusie E71 był dostępny, to prawie każdy klient, który go oglądał marudził. Bo szeroki, bo klawiatura, bo nie ma ekranu dotykowego...
A telefon jest świetny, jedna z najlepszych Nokii ostatnich miesięcy.
Tym bardziej trudno zrozumieć politykę "góry", o braku zakupów E71.
A, za N95 w sumie można pomyśleć, o N85.