waeren pisze:tylko czy obydwie oferty są z telefonem, play napewno, ale era na 18 m-cy chyba nie, więc wg mnie to nie do końca racjonalne porównanie.
toz przeciez napisalem pod koniec oferty play "i ew. masz telefon". jak dla mnie czas to tez pieniadz i 6 miesiecy do przodu piechota nie chodzi.
sebz pisze:Tak wogóle mój kolega powiedział,że lepszą ofertę niż przez BOA,dostanie się w punkcie firmowym,łącznie ze zniżką na telefon.Ciekawe,co..?
nic lepszego nie dostaniesz. pierwsza umowe przedluzalem ok. marca-kwietnia w salonie firmowym i konsultant nie zszedl ponizej max. tego co tutaj mozna bylo wyczytac czyli ne120 za 60zl a potem 100zl i to jeszcze po konsultacji z kierownikiem salonu, gdyby akurat go nie bylo, to nie dostalbym takiej znizki. telefon juz wtedy mozna bylo obnizyc tylko punktami erapremia. rachunki na poziomie 300zl/2 aktywacje brane byly pod uwage do ew. znizki na telefon tylko do stycznia gdzie proponowano nam np. iphone'a 3g 16gb za 400zl po znizce.
Syriusz1985 - oferta o ktorej piszesz to NE60, ktora standardowo jest za 50zl za 120 minut i teraz dodatkowo do tego jeszcze 70 gratis (do orange, ery, plusa i na stacjonarne, niewymienne na sms) po wykorzystaniu tych pierwszych 120 minut.
wiec jak dostala oferte za 40zl to jest to max co mozna z tego wyciagnac. dziwi tylko umowa na 12 miesiecy, bo o takiej opcji to chyba z telefonem nikt jeszcze nie slyszal. po za tym nie ma w erze telefonu nokia 6301. jest 6300 (przy tej ofercie za 49zl bez znizek) albo 6303 (149zl bez znizek). znizki tylko punktami erapremia.