• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 11 z 11
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

#358899  autor: kwistas
 10 wrz 2009, 21:47
Jeśli reklamujesz od 2007 roku to sprawa dotyczy 3G, i ich pierwszych stacji, cóż, możesz interweniować u UKE, może coś to da. Osobiście nigdy będąc w zasięgu 3G PLAY nie spotkałem się ze złą jakością połączeń. Alarmuj podawaj to co trzeba, na pewno się tym zajmą, sam nie jestem w stanie odpowiedzieć czy UKE może interweniować w sprawie jakości połączeń.

#358905  autor: madhunt3r
 10 wrz 2009, 22:07
Osobiście nigdy będąc w zasięgu 3G PLAY nie spotkałem się ze złą jakością połączeń.
Ja również jeśli chodzi o zasięg 3G PLAY nie narzekam, tylko te GSM Playa coś kuleje.

#358941  autor: user_delete7
 11 wrz 2009, 00:12
napisz do rzecznika Play powiem że 2 razy zgłaszałem na jego maila sprawę i obie te sprawy zostały rozwiązane w ciągu tygodnia ;-) i oczywiście do Ciebie dzwonią konsultanci więc nic nie tracisz na koncie :P

#358982  autor: Marens
 11 wrz 2009, 10:11
Co do rozmów w 3G jest bardzo dobrze.
Transmisja danych niestety kuleje. Jakość GSM jest tragiczna.
Nie korzystaj z taniego roamingu jak nie chcesz stracić dobrej opinii na temat roamingu w Play. Już sobie odpuściłem reklamacje w P4, mijają się z celem.

#359016  autor: mimkas
 11 wrz 2009, 12:37
Marens pisze:Nie korzystaj z taniego roamingu jak nie chcesz stracić dobrej opinii na temat roamingu w Play.
A dlaczego i czym to miałoby sie objawiac :?: Sam chce wiedzieć bo tez niedługo wyjeżdzam :)

#359042  autor: Marens
 11 wrz 2009, 14:56
Jakość połączeń, ty słyszysz natomiast rozmówca nie słyszy. Nie działa wybieranie tonowe. Przynajmniej miałem taki problem w tym roku, a Play mnie "olał".

#360081  autor: raafaello1982
 17 wrz 2009, 09:54
papys też jestem z Wrocka, z tym że do mnie już nawet nie próbują dzwonić z BOK, jeśli chcesz zwrotu kosztów rozmów do BOK, rekompensaty należnych środków niemożności pełnego skorzystania z należnych bonusów etc. nie licz na to od Play nie dostaniesz nic.
Kiedyś w Plusie miałem jakaś nieprawidłowość, nie musiałem nic mówić dali mi miesiąc usługi za darmo - własna sugestia, w Play o wszystkie trzeba samemu zabiegać a i tak nic to nie daje..
  • Strona 11 z 11
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10