• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #358786  autor: Spioszek
 10 wrz 2009, 13:03
Właśnie dostałem SMSa od Simplusa o treści "Informujemyze pakiet w ramach promocji "Pakiet 30 minut w sieci Plus za darmo" zostal aktywowany....

I kodem *121# można sprawdzić co i jak

Sprawdzałem i rzeczywiście dostałem 30min do plusa, ważne do 17stego, czyli tydzień czasu.

Ciesze się że dostałem coś za darmo bo miniuty do plusa się przydadzą, pytanie tylko z jakiej okazji i czy ktoś jeszcze dostał;)

#358796  autor: mariusz9a
 10 wrz 2009, 13:30
Najprawdopodobniej odgórnie za problemy z platformą ;-) Na razie mam tylko taką koncepcję - może uda mi się dowiedzieć coś więcej.

#358802  autor: rogmaniek
 10 wrz 2009, 13:47
mariusz9a pisze:Najprawdopodobniej odgórnie za problemy z platformą Na razie mam tylko taką koncepcję - może uda mi się dowiedzieć coś więcej.
Nio, to by się znów przydało. Bo jak pamiętacie, te problemy, chyba w czerwcu, gdy przez ponad dwa dni nie można było uzupełnić konta, zostały jakoś "wynagrodzone". Niby tylko 30 minut, ale jakoś się tego nie spodziewałem po Polkomtelu, bo to nie była promocja "Wielka Awaria Platformy" z przełomu 2005/20006r. Tak, bo ja już w listopadzie 2005r. miałem cyrki. W styczniu i lutym 2006r., to kosmos był, a Polkomtel twierdził, że oczywiście wszystko działało. Z tego, co później sprawdzałem, jako wtedy szcześliwy użytkownik Eruni Tak Tak, nawet w marcu nie wszystko działało, ech.

Dlatego, chyba Polkomtel wyciągnął jakieś wnioski, że nawet "chwilowe niedogodności" z ich "nowiutką" platfomą, są jakoś Klientom wynagradzane :-D

O2 - We're better, connected!
O2 - See what you can do!
O2 - Together is better!

#358804  autor: cudny
 10 wrz 2009, 14:01
może to jakaś promocja o której nie wiadomo że przy doładowaniu dostaje się jakieś minuty. Orange tak zrobiło u siebie tylko powiadomiło że wprowadzają coś takiego jak happy day i dają do 6h rozmów i 24h na wykorzystanie bonusu.

#358807  autor: Spioszek
 10 wrz 2009, 14:31
cudny pisze:może to jakaś promocja o której nie wiadomo że przy doładowaniu dostaje się jakieś minuty. Orange tak zrobiło u siebie tylko powiadomiło że wprowadzają coś takiego jak happy day i dają do 6h rozmów i 24h na wykorzystanie bonusu.

Tylko że ja konto doładowałem ostanio jakoś 2 tygodnie temu jak nie więcej :)

#358825  autor: mariusz9a
 10 wrz 2009, 16:13
darkangel, a składałeś ostatnio reklamację?

#358881  autor: kwistas
 10 wrz 2009, 20:44
Mogli by dać tak minuty do wszystkich sieci, a nie tylko do Plusa, no ale zawsze to coś :wink: Ja tam dostałem 30 minut też do wszystkich sieci + 30 minut do Play i stacjonarne, za to że doładowałem konto, ale to inna sprawa. Myślę że jeśli dają minuty w sieci w ramach rekompensaty to dali by więcej minut i tak to ich nic nie kosztuje, bo połączenie w sieci jest.

#358924  autor: Spioszek
 10 wrz 2009, 23:01
mariusz9a pisze:darkangel, a składałeś ostatnio reklamację?
No właśnie nie składałem, jakbym składał to bym się tak nie dziwił skąd te minutki dostałem.
Mam tą taryfe gdzie za 10zł kupuje 200min do plusa, ale zawsze brakuje więc 30min sie przyda:).
Chyba najlepsza taryfa jak chce się dzwonić do plusa, do innych sieci używam play fresh :) od taki duecik :)