• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #357683  autor: tomek_piensk
 05 wrz 2009, 13:08
Od dzisiaj, ok. godz. 11.00 mam problem z wysyłaniem sms, po długim oczekiwaniu wyświetla się błąd wysyłania wiadomości, mój brat ma podobnie.
Nie wiecie, co się mogło stać i czy u was dzieje się podobnie?

#357684  autor: kowcio
 05 wrz 2009, 13:10
Nie wiecie, co się mogło stać i czy u was dzieje się podobnie?
Nie. U mnie działa- zasięg ERA 3G.

#357688  autor: tomek_piensk
 05 wrz 2009, 13:13
Z zasięgiem u mnie też wszystko ok, bo dzwonić mogę normalnie. Tylko problem mam z smsami.

#357968  autor: pacyna
 06 wrz 2009, 14:49
Tez miałem tak parę razy - zaczynało się koło południa i trwało to mniej więcej 3 godziny i później samo się naprawiało
:lol: :lol: :lol:
Co ciekawe, w tym samym czasie mogłem dzwonić, wysyłac mmsy, odbieraś smsy i mmsy itp... tylko sms nie wysyłało.

edit;
Widzę że pisałeś posta wczoraj czyli w sobotę. U mnie było tak samo - i w tym samym czasie. Chyba na Dolnym Śląsku tak jest...i najlepsze jest to, że dzieje mi się tak w soboty-jak do tej pory, w inne dni nie.

#357990  autor: Matyk
 06 wrz 2009, 15:44
Prawdopodobnie miałeś konto na (-) debecie hmmm ?? > po doładowaniu konta heyah blokuje wysyłanie smsów przez jakieś 3 godziny > tak jak to wyżej napisał pacyna,

#358172  autor: pacyna
 07 wrz 2009, 09:51
Tylko u mnie jest tak, że konto mam cały czas aktywne do przyszłego roku- i środki na koncie cały czas są, praktycznie nie schodze poniżej 20zł...ciekawa sprawa z tymi smsami

[ Dodano: 2009-09-11, 07:02 ]
Znowu to samo-tym razem od wczoraj wieczora do tej pory nie mogę wysyłac sms-ów. Środki na koncie sa, konto ważne...brak słów

edit:
W BOK powiedzieli, że w woj. dolnośląskim awaria na smsy i usuwają. Często im się to ostatnio zdarza,ale przynajmniej wiadomo że wina jest po ich stronie.