Kaczy pisze:Pazuzu pisze:Właśnie czy to jest płatne?
1,22 zł za połączenie bez względu na czas trwania połączenia.
Połączenie z Profitem *300 jest płatne jak przy normalnym połączeniu zgodnie z naszym planem taryfowym, z resztą jak się do nich dzwoni to o tym informują.
Ja też miałem problemy żeby się do nich dodzwonić początkowo dzwoniłem pod *300 ale po paru minutach mnie rozłączało więc próbowałem w sobotę dzwonić pod 510 300 300 z nadzieją że w ramach usługi Wieczory i Weekendy będę miał darmowe połączenia z tym numerem ale niestety naliczali mi normalnie 75gr/minutę zgodnie z moim planem Nowy Twój Plan, w końcu żeby nie tracić tyle kasy na bezskuteczne próby połączenia dzwoniłem na *100 i prosiłem o przełączenie na *300 bo wtedy płaci się tylko 1zł za połączenie z *100. Nie zawsze chcą to robić ale pierwszym razem jak tak zrobiłem to udałem głupka że niby nie wiem że wogóle istnieje *300 i sprawy z profitem załatwia się przez *100, drugim razem to dzwoniłem z byle jakim pytaniem na BOA a później rzucałem gadkę że mam jeszcze pytanie dotyczące programu Profit i czy Pani/Pan jest mi w stanie na nie odpowiedzieća jak nie to proszę o przełączenie do programu Profit, trzecim razem to w prost powiedziałem że proszę o połączenie z Profitem bo już mam dość tracenia kasy na bezskuteczne próby połączenia. Od razu zaznaczam że nawet jeśli konsultant z BOA nas przełączy to taka próba połączenia nie zawsze kończy się sukcesem bo raz mnie po paru minutach rozłączyło.
Co do maili to ja czekałem na odpowiedź 2 tygodnie i dostałem taką odpowiedź że szkoda gadać, albo zlekceważyli mnie albo komuś w trakcie pisania tego maila klikneło się wyślij bo mail jest urwany w połowie zdania