• Wszystko, co dotyczy urządzeń Apple: iPhone, iPod oraz iPad - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy urządzeń Apple: iPhone, iPod oraz iPad - opinie, uwagi, pytania, itp.
Regulamin forum: 
Jeśli interesują Cię sprawy związane z aplikacjami oraz systemami mobilnymi Apple - zajrzyj do działu iOS i iPadOS.
 #357133  autor: michalek94
 02 wrz 2009, 20:10
Witam, moj kolega jest posiadaczem iPhona 3g 8gb i jakos nie ma glowy do tego zeby cos z nim zrobil wiec dal mi go na pewien okres czasu zebym mu pogrzebal i doinstalowal ciekawe rzeczy.

Wlasnie z tego powodu zakladam ten temat i mysle ze bdzie on bardzo przydatny.

Chcialem zapytac sie uzytkownikow tego telefonu jakie macie ciekawe aplikacje? Co wam na co dzien pomaga? Moze jest cos co warto polecic?

Czekam na odpowiedzi

#357169  autor: quzo
 02 wrz 2009, 22:32
telefon z jb czy bez ?

#357271  autor: michalek94
 03 wrz 2009, 17:03
Nie ma simlocka ma cydie i installera a wiecej nie wiem :D

edit: Juz wiem ze nie ma jailbreaka to w takim razie poprosilbym jakis poradnik jak to wszystko zrobic i co dokladnie bo moja wiedza jest poki co na poziomie dosyc niskim :)

#357316  autor: dario321
 03 wrz 2009, 19:09
michalek94 pisze:Nie ma simlocka ma cydie i installera a wiecej nie wiem :D

edit: Juz wiem ze nie ma jailbreaka to w takim razie poprosilbym jakis poradnik jak to wszystko zrobic i co dokladnie bo moja wiedza jest poki co na poziomie dosyc niskim :)
wiec moge powiedziec to glosno G...O WIESZ!!!
ipek jest po jalibreaku,a przydatne app w/g mnie; http://www.repoiphone.pl/index.php?opti ... &Itemid=20

polecam forum myapple.pl

#357339  autor: quzo
 03 wrz 2009, 20:43
polecam sbstettings,ifile,ibluetooth,cycorder,winterboard,iprotect,cydelete,cyntact,fiveicondock,stack,quick scroll,mxtube,iblacklist

#357345  autor: michalek94
 03 wrz 2009, 21:09
quzo pisze:polecam sbstettings,ifile,ibluetooth,cycorder,winterboard,iprotect,cydelete,cyntact,fiveicondock,stack,quick scroll,mxtube,iblacklist
hmm a moze jakies krotkie wytlumaczenie co do czego? i gdzie tego szukac?

Jakies dobre strony www?

#357358  autor: quzo
 03 wrz 2009, 21:38
w cydi masz opis do każdej aplikacji , zresztą google też się możesz spytać